WEBCIO17 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Witam mam problem a mianowice podczas hamowania słychac stuki w srodku auta orazn na pedale hamulca. przy lekkim wcisnieciu pedału nic sie nie dzieje natomiastr gdy przycisniemy go mocniej to słychac stukanie Co to moze byc prosze o pomoc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alain Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 hmmm bym se zazartowal ze ABS aaaaale ja sie tam nie znam na starszych micrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yacek13 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 No ABS oczywiście, a jak nie masz ABSu to znaczy, że gdzieś u majstra przez pomyłkę Ci założyli i zapomnieli powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 A może masz tarcze pokrzywione :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 mnnie stukał tył ale w zeszłym roku dałem do przetoczenia tylne bębny oraz wymieniłem szczęki i mam cisze i spokój 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość winiar31 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 tez miałem stuki podczas hamowania i odpowiedzialne były za to tylne szczęki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.