Gość wiesjaw Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 czy ktoś ma jakiś dobry i skuteczny patent na usunięcie naklejki na wewnętrznej stronie szyby przedniej? Polecam środek w sprayu do usuwania etykiet: LABEL KILLER - na Allegro ok. 15 zł za 300ml. Popsikać, odczekać i schodzi. Sprawdza się też przy usuwaniu etykiet cenowych (z prezentów) i różnych nalepek (np z mebli pooklejanych przez dzieci). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja się przymierzam do wymiany szyby. Jak myślicie? W zakładzie mają metody na przeklelienie tej naklejki bez uszkodzenia? Nie mam zamiaru potem jeździć z poszarpanym badziewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Nawet nie zauważysz, że to ta sama nalejka na nowej szybie Mam nadzieję. W końcu to fachowcy i mają swoje metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi