Gość rutino Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 już troche googlam i nie mogę znaleźć a jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 http://www.crashtest.com/nissan/index.htm slabo googlasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 KLIKNIJ TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 a tu masz to co podal MacKo tylko po angielsku, jakby tak bylo Ci latwiej http://www.nissan-almera.dk/crashtest.htm ps. faktycznie slabo googlasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 googleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 googleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 na stronie barta tez jest troche napisane na ten temat http://www.bart.com.pl/almera/index2.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 no to chłopak nie nadąży czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 najlepiej się nie rozbijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 brzydko to wyglada,gnie sie jak puszka po piwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rutino Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 mogłem się inaczej zalogować, tego goglenia nie przeżyję strone barta znalazłem, ale to ściągnięte z folderu reklamowego. a almerka wypadła słabiutko, zwłaszcza ze z liftingiem nieco poprawiono, a ja mam ta starszą bez airbagu. ok, postaram się pamiętać o tym EDIT: acha, i dzięki wam bardzo. jeszcze jedno pytanie. o co zapytaliście google, że wam się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 o co zapytaliście google, że wam się udało o to samo co Ty tutaj czyli crashtest almery n15! A o co mielismy pytac? A, brzmialo to tak: "Google, prosze podaj mi linki do stron z wynikami crashtestow almery n15" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 "Google, prosze podaj mi linki do stron z wynikami crashtestow almery n15" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 "almera crash test results" proste jak konstrukcja mlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 To w takim razie INC, ja ja znam prostrza konstrukcje mlotka "crashtest n15" - jako glowna galaz wychodzi na 5tym miejscu. Coz wiecej chciec jak umiejetnosc zadawania pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ...jeszcze jedno pytanie. o co zapytaliście google, że wam się udało? trzeba po wpisaniu słów - kluczy wyszeptać słowo "proszę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi