Gość danstan Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam Dołączę do kolegów. Wystarczyło dzisiaj o 18.30 na 30 minut postawić Almę na parkingu przy ul. Egejskiej w Warszawie, a już zap.....no 1 (slownie jeden) kołpak. Ponieważ 1 to nie na sprzedaż to nic innego nie przychodzi do głowy jak stwierdzenie, że któryś z właścicieli Almery lub Primery mieszkający przy tej ulicy uzupełnił, w tak mało oryginalny sposób, swój brak. Po co kupować na Allegro lub giełdzie za może 20 zł lub 30 zł być może kradzione jak lepiej samemu ukraść. Ręce opadają, a podobno ponad 90% społeczeństwa mieni się praktykującymi katolikami. Ciekawe jak jest u nich z realizacją siódmego przykazania. Z uwagi na powyższe jestem za postulatem już tu zgłoszonym - ucinać takim (wielbicielom cudzej własności) łapy, aby nie mieli czym kraść i dodatkowo znakować, aby uczciwa część społeczeństwa mogła ich łatwo rozpoznać. Jak się to mówi "na pohybel złodziejom" :kosci: Pozdrawiam wszystkich uczciwych :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 W poldku po kradzieży kierunków wypaliłem lutownicą nr rej. i to samo na kołpakach, nie wygląda to dobrze ale działa. Testowane na kilku samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Mi kiedyś w Gliwicach na parkingu płatnym zapieprzyli z malucha półkę z głośnikami(długa na 1.2m) i dupe od radia, szkody wtedy wyceniłem na 1000zeta + opłata za parking.Parkingowców było dwuch na placu 15m x 15m bez budy....i nic nie widzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vipergti Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Mi kiedyś w Gliwicach na parkingu płatnym zapieprzyli z malucha półkę z głośnikami(długa na 1.2m) i dupe od radia, szkody wtedy wyceniłem na 1000zeta + opłata za parking.Parkingowców było dwuch na placu 15m x 15m bez budy....i nic nie widzieli. Hehe..Pochwal się w którym miejscu??..Bedę wiedział na przyszłość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Mi kiedyś w Gliwicach na parkingu płatnym zapieprzyli z malucha półkę z głośnikami(długa na 1.2m) i dupe od radia, szkody wtedy wyceniłem na 1000zeta + opłata za parking.Parkingowców było dwuch na placu 15m x 15m bez budy....i nic nie widzieli. Hehe..Pochwal się w którym miejscu??..Bedę wiedział na przyszłość.. To było dośc dawno temu na jednym z parkingów przy giełdzie samochodowej.Pojechałem tam z kumplem po część do jego auta za którą dał 15zł.I wracaj taki wku..... do Krakowa, nawet nie można było zapodać żadnej nuty, ale byłem wkur....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toio Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 to teraz ja się czymś "pochwale" jakieś pare lat temu brat kupił sobie pierwszy samochód. Nie nacieszył się nim w pełni, bo po jakis paru dniach od jego kupna, wstaję rano, wygladam przez okno i coś mi nie halo :) wyszedłem na balkon żeby się przyjrzeć a tam ... nie uwierzycie przedniej szyby brak. Wycieli ja w nocy, a że samochód stał w miejscu nie oświetlonym to mogli robić co chcieli. Nie dość że szyba zniknieła to jeszcze jedno pióro od wycieraczki zakosili. A żeby się pocieszyć to okazało się że jeszcze chyba 3 samochody były tak załatwione. Widocznie mieli jakieś zamówienie i kradli aż szybe w całości zdobędą. Złodzieji naszczęście znaleźli bo sporo odcisków palców było i widocznie byli juz notowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 To jak już się chwalimi to mi pod blokiem (zamieszkałym głównie przez emerytów) ktoś wbił w maske nóż dośc sporych rozmiarów - w godzinach między 15-18 ze 2 miechy temu. Zdziwiłem się niesamowicie no ale coż idiotów nie brakuje :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi