INC Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 na poczatku prosze o nieprzenoszenie tego watku do kupie/sprzeda, czesci bo rury jeszcze nie mam... wiec chodzi o rure alu fi 70mm. ja potrzebuje 1m, a ze kupuje w hurtowni musze wziasc 4m calosc. wiec 3m by zostaly moze ktos chce ? cena okolo 25-28 pln za metr ( jeszcze nie wiem dokladnie, powinienem ja miec w przyszly piatek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peteros Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Jaka grubość ścianki? Da się ładnie giąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 giac raczej sie nie da, bo to alu prawie czyste. bys musial dac kolanka. scianka 2mm. jak bede juz mial to zrobie fotki i opisze powinienem miec w przyszly czwartek lub piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 70mm?? To będziesz poszerzał przy przepustce?? Jak mierzyłem przy przepustce to mi 80 wychodziło (GA14DE). Pytanko do Coobcia albo kogoś obeznanego w SR20: jaką tam rurę trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 no wlasnie nie pamietam jaka wzialem :D:D ale cos mi sie zdaje ze kazdy gadal o 80mm i chyba taka wzialem... no nie pamietam bo mi ja wioza od poczatku maja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.