Gość gry76 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 podczas jazdy po naszych drogach coś puka mi z tyłu z prawej strony ,spraewdziłem już wszystko.wywaliłem wszystko z kufra jeżdziłem i słuchalem i nie mogę dojsc,nie jest to tylna pułka,klapa,zwijacz pasa bezpieczeństwa...moze coś przy kole nie wiem ale nie ma zadnych luzów .Jesli macie jakieś sugestie prosze o poradę bo mnie to pukanie doprowadza do ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Może w zawieszeniu coś - lub klapka podcisnienia kabiny - pod zderzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 moze poprostu klapa bagaznika ?? u mnei puka bo te gumki-amortyzatorki wypadly :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 klapka nie jest za delikatna zeby tak pukała ..może klapa ale mam te odbojniki!spróbuje jeszcze coś podłożyć pod nie i się przejade zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 a na tlumik patrzyles? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tweety Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 albo co gorsza na hamulce? Chociaż nie wiem jakie są w N15 z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 tłumik patrzyłem ,na pewno nie..a hamulce na co mam zwrócić uwagę co tam moze pukać? [ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 14:41 ] z tyłu mam tarczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 może klapa ale mam te odbojniki!spróbuje jeszcze coś podłożyć pod nie i się przejade zobacze. Moze odbojniki sa juz wybite? Sproboj poruszac zamknieta klapa gora-dol. U mnie pomimo odbojnikow troche puka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Łącznik zawieszenia :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Łączmnik zawieszenia?hmy a gdzie tego szukac i jak sprawdzić ze to akurat to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 lewarek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 lewarek dokrecony na maxa nawet nie drgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Na mechanice aż tak sie nie znam,ale w P10 jak mi coś stukało to zawsze łacznik zawieszenia.Tego sie ręka nie sprawdzi raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gaclaw11 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 to może byc amortyzator ja u siebie tez tak mialem wymienilem i gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 kurde...gry76, wkoncu caly samochod wymieni a okaze sie ze mu chlapacz stukal :wink: [ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ] Na mechanice aż tak sie nie znam,ale w P10 jak mi coś stukało to zawsze łacznik zawieszenia.Tego sie ręka nie sprawdzi raczej moze ci o wahacz chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 od poczatku to masz? a nadkole nie lata? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 kurde...gry76, wkoncu caly samochod wymieni a okaze sie ze mu chlapacz stukal :wink: [ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ] Na mechanice aż tak sie nie znam,ale w P10 jak mi coś stukało to zawsze łacznik zawieszenia.Tego sie ręka nie sprawdzi raczej moze ci o wahacz chodzi ? Nie,nie to nie wahacz.Wiem jak wygląda wahacz :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 :roll: Dziwne , zgadza się u mnie też coś czasem tak z tyłu stuka, ale to rzadko ma miejsce. Na pewno nie wahacz nie tłumik nie hamulce. To takie dziwne stukotanie, z tyłu z prawej strony jak patrzysz na samochód od tyłu. Wydaje mi się, że to stuka gdzieś w bagażniku albo ta dykta co zakrywa koło zapasowe albo trójkąt schowany w to czerwone pudełko, albo sam już nie wiem co. Może by tak wywalić wszystko z bagażnika, łącznie z dywanikami i pojeździć trochę po polskich drogach? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Mi "stuka" z tylu po prawej stronie dosyc glosno na poczatku jazdy, tak samo sprawdzalem wszystkie pierdoly i tlumik i nic, ale ostatnio zlapalem "rure" mocno i kilka razy nia rzucilem, gora-dol nic ,lewo-prawo, cos tam uslyszalem wiec sie zaparlem bardziej i... jest to ten dzwiek, jedna gumka trzymajaca koncowy tlumik jakas obluzowana czy cos. Mocno targaj rurą :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ja mam ten sam problem cos slychac z prawej strony z tylu i tez nie wiem co. Mozna normalnie szalu dostac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 AMORY!! u mnie też pukało wymieniłem amory i super wszystko do normy wróciło. Sprwaność popzrednich <20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 podczas jazdy po naszych drogach coś puka mi z tyłu z prawej strony Najlepsze jest to, że może okazać się, że tak na prawdę stuka Ci coś z przodu z lewej strony Mówię poważnie... Ja miałem już dwa razy taką akcję, że słyszałem wyraźny stukot dochodzący z tylnego zawieszenia. Jechałem do mechanika, on wsiadał za kółko, robił rundkę i okazywało się, że to stuka łącznik stabilizatora z przodu... Wyjaśnienie miał jedno: w kabinie samochodu jest rezonans i dźwięk potrafi się przenosić "udając", że dochodzi z innego miejsca Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ciekawe po ilu stronach watku dojdziemy co puka ja chcoaz wiem co u mnie ;] klapa bagaznika bo gumki wypadly, no i jeszcze caly burdel w bagazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 dzięki za wszelkie podpowiedzi ale nadal nie wiem co to moze być ...mam tylko nadzieje że jak założe głośniki z tyłu już tego nie będe słyszał!!!!to bedzie najlepsze rozwiazanie problemu i jakże przyjemnie dla ucha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adig Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 To ze tu sami almerowcy i doświadczeni w pukani dodam swoje 3 grosze. W mojej N15 cos stuka, skrzeczy przy jezdzie na wstecznym i to tylko czasami. TErkotały mi przeguby przy skręcie w prawo więc wymieniłem. Jest ok ale głuch dzwięk i stukanie przy cofaniu zostało. Miał ktoś?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi