Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10/W10] Opony - jakie rozmiary ?

Gość morwa2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zaraz zapytam swojej szklanej kuli czemu ta tranzakcja nie doszła do skutku;-)

A ktos sie w ogole ciebie pytal o zdanie? W tym temacie nie bylo takiego pytania, wiec nie wiem do czego pijesz? ;) Wrzuc na luz, a jesli chcesz cos dodac od siebie, to napisz na co zwrocic uwage przy kupnie uzywanej opony.

Uwaga została zwrucona w sposób grzeczny i z doza humoru. Dla rozjaśnienia chodziło o zadawanie abstrakcyjnych pytan.

Drugą sprawą jest, że zanim się napisze trzeba wykazać trochę chęci i poszukać samemu, a wpisanie adresu www.debica.com.pl i znalezienie podstrony http://www.debica.com.pl/szukam.xml?/lang=...90-714467-47056 nie zajmuje wiecej niż napisanie nowego wątku.

Co do pytań o ocenę stanu opon używanych to jest temat na wątek, ale czy to ten dział?

Kolejna sprawa, wszedłeś w rozmowę, którą rozpoczął ktoś inny, na inny temat. W takim przypadku Twoje oburzenie na uwagi jest nieuzasadnione.

Nie jestem zainteresowany kontynuacja tej wymiany tak jak nikt bałaganem na forum.

Szukalem, szukalem.. ale zeby wejsc na strone debicy to nie wpadlem na to :) W kazdym razie wyszlo szydlo z worka, opona jest zjechana bardziej z jednej strony z poczatkowych 60 spuscil do 20zl, ale podziekowalem. Jakby ktos mial daytona d100 185/65 r14 86t w bardzo dobrym stanie to pisac na priv...

Szukalem, szukalem.. ale zeby wejsc na strone debicy to nie wpadlem na to :) W kazdym razie wyszlo szydlo z worka, opona jest zjechana bardziej z jednej strony z poczatkowych 60 spuscil do 20zl, ale podziekowalem. Jakby ktos mial daytona d100 185/65 r14 86t w bardzo dobrym stanie to pisac na priv...

nie wymieniaj jednej opony :/ nawet jesli to ten sam typ beda sie roznic wytarciem bierznika.... zmien chociaz dwie na tej samej osi

Gość MarekPrimera
nie wymieniaj jednej opony nawet jesli to ten sam typ beda sie roznic wytarciem bierznika.... zmien chociaz dwie na tej samej osi

no mowilem to samo!! lepiej 2 albo 4, nigdy takiej samej opony nie znajdziesz, pod wzgledem zluzycia, tymbardziej jak szukasz urzywanej!! pozdro :D

Dostałeś narzędzia. Decyzje musisz podjąć sam. Jak strona podaje to bedzie się dało zamontować a czy dobre hehe dla niekturych dobry na prezydenta był leper, dla innych kaczor, jeszcze innych tusk itp. Sam wiesz jak i po czym jeździsz.

Ja popieram 15 ale troche jezdze po drogach, jak ktoś inny tylko spacerowo pod disco to niech wsadza ile wejdzie itp. itd.

gdybym chciał wsadzic to na co mam ochote to by wartosc auta wzrosła dwukrotnie, chciałbym opony nankanga i fele ats-a ale trzeba liczyc sily na zamiary... no własnie 14 według mnei sa stanowczo za małe:) 15 sa optymalne, tylko nie wiem czy przy tej opnie profil 50 nie bedzie za mały

i czy rozmiarowo felga pasuje do tej opony nie znam sie tak jak wy na wszystkich techinicznych rzeczach, parametrach itp. ale i tak dzięki za pomoc