siwy77 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 witam tak jak w temacie, ale za to w skrzyni biegow ladnie, pieknie wracam sobie z pracy jedynka,dwojka,trojka, czworka i d*pa.Pomyslalem, ze nie do konca wrzucilem, wiec jeszcze rez sprobowalem i to samo.Na postoju wrzuce czworke, puszcze sprzeglo i nic Czy ktos sie spotkal z czyms takim :?: Troche mi nie pasi jezdzic przez ponad miesiac na 3 biegach po miescie, a tutaj w Anglii to bedzie ciezko chyba cos takiego dac do naprawy (chociaz jeszcze sie nie rozgladalem za naprawa), Prosze o pomoc i jakies wskazowki co to moglo sie stac. Moze da sie to zrobic metoda "pod blokiem" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Kolego jeżeli wszystkie inne biegi wchodzą bez problemu to stawiał bym na skrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 wlasnie taki znajomi mechanik kolegi, ktory bawi sie w naprawy samochodow, powiedzial, ze mogl pojsc jakis pierscien i ze nie oplaca sie go wymieniac tylko wymienic cala skrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Możemy się zamienić, ja dam Ci 4 a Ty mi dasz 5 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AMR Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Przy jakich przebiegach padły wam te skrzynie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 w moim przypadku trudno powiedziec czy padla skrzynia czy to jest jakas pierdula (moze jakies wodziki spadly,juz sam nie wiem co o tym myslec), narazie jezdze bez czworki a przebieg to prawie 189 kkm nikt nie ma zadnego pomyslu co to moglo sie popsuc :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.