Gość jerry.s Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Szukam sobie auta ... i chetnie bym wziął almere ... ale szukam egzemplarza niedotknietego widmem rudej ... ani na masce, ani przy wycieraczce, ani nigdzie indziej ... poszperalem w sieci i znalazlem kilka aut ... moze ktos z Was ogladal ktorekolwiek z nich, albo moze cos powiedziec o nich ogladajac jedynie zdjecia ... za wszelkie uwagi bede wdzieczny ... 1. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1163777 2. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1146408 3. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C523077 4. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1164382 pzdr jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Pierwszy albo drugi, sedan nie podoba misie -nie wiem jak tobie- czwarty ma nalatane 160 tys. wiec troche duzo, ten zielony jest ciekawy i srebrny tez. Ale w srebrnym nie ma nic o bezwyapdkowosci autka, wiec ja zostaje przy zielonym, ale trzebaby z bliska go zobaczyc zreszta jak kazdy samochod. zielony; ma delikatn zagniecenie na drzwiach kierowcy i co dziwne znaczek na tylnej klapie jest po prawej stronie a nie po lewej jak w wiekszosci autek Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ajac Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Zgadzam się z Bartkiem w całej rozciągłości Zielona od razu wzbudziła we mnie zaufanie, ale to tylko pierwsze wrażenie. Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Myśle że pierwszy, a z ceny jeszcze można zbić, pierwszy jest wart uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Z samych ogloszen ciezko cokolwiek powiedziec, ale moja najwieksza uwage przykula zielona Almera, podoba mi sie tez ta z ostatniego ogloszenia. Przebiegiem chyba nie ma sie co zrazac, choc nie ulega watpliwosci, ze czym mniejszy tym zawsze lepiej. Co do bezwypadkowosci, to wiekszosc uzywa okreslenia "bezwypadkowy" a wszystko okazuje sie na miejscu. Bryla sedana bardzo podoba mi sie w N16 choc to ogloszenie ktore podales jest chyba najmniej atrakcyjne z tej grupy. Generalnie te wszystie oprocz sedana sa dla mnie atrakcyjne. Zaczal bym ogladanie od zielonej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primavera Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 zielony; ma delikatn zagniecenie na drzwiach kierowcy i co dziwne znaczek na tylnej klapie jest po prawej stronie a nie po lewej jak w wiekszosci autek wgniot wyglada na parkingowy, wiec luz - natomiast rzeczywiscie zastanawiajacy jest napis na tylnej klapie z prawej strony hmm - moze klapa byla wzieta z jakiegos brytyjczyka RHD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 A czy sedany z 2000r nie sa przypadkiem robione w japoni? Jak tak to mozna si takim zainteresowac. A co do brzebiegu 160 tys to nie wiem czemu to jest duzo? I to jak na diesla. To auto jeszcze powinno przejechac drugie tyle. Swiadczy to tez o sprzedajacym ze nie cofa licznika. A zreszta ile robia diesle na rok kilometrow? Mysle ze srednio 25-30 tys k. Wiec rachunek jest prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Bez przesady Panowie, napis na tylnej klapie o niczym nie swiadczy, zaraz sie okaze, ze na podstawie zdjec dojdziemy do tego ze byla zlozona z dwoch aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 co do zielonej to ja bym sie przyczepil do liswy nad tablica - ja mam czarna, ale moze te zagraniczne mialy malowane pod kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 co do zielonej to ja bym sie przyczepil do liswy nad tablica - ja mam czarna, ale moze te zagraniczne mialy malowane pod kolor?? Nie. Ja mam robioną do PL i też ma pod kolor. Mnie zastanawia sedan, a mianowicie kierownica - czy to nie zaślepka zamiast AIRBAGU? Chyba że w JP takie kładli, to rzeczywiście sedan przed FL to od skośnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 aha ja jeszcze nie widzielm pomalowanej listwy wiec tak sie przyczepilem a co do sedana to jakos uklad zegarow i wyglad ma chyba inny niz 3 i 5d ale nie wiem czy to nie "normalne" w sedanach i tak patrze ze sedanik ma wysowana antene ze slupka, a nie umocowana na dachu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ten srebrny na okopowej to okołu roku stoi generalnie auta z tego komisu mają duże przebiegi widać to po zurzyciu wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jerry.s Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ten srebrny na okopowej to okołu roku stoi generalnie auta z tego komisu mają duże przebiegi widać to po zurzyciu wnętrza no to jakies blizsze info juz mam ... co do zielonej .. to wszystko pieknie ... tylko ze w sobote bylem w Gnieznie, teraz wypadaloby pojechac do Nysy ... potem do Szczecina pewnie ... zaraz sie okaze ze 25% kasy na samochod pojdzie na paliwo i sprawdzanie aut ... ehhh ... jesli ktos mi powie ze trudniej sprzedac niz kupic, to chyba go wysmieje ... poprzednie auto sprzedawalem 2 tyg ... nowego bede szukal chyba ze 2 -ce jak tak dalej pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 oj zgadza się ciężko sprzedać a jeszcze ciężej, kupić swój poprzedni samochód sprzedałem w ciągu tygodnia a kupywałem przez 6 miesięcy aż wreszcie trafiłem na bezwypadkowy egzemplarz. Bądz ostrożny przy zakupie bo 80% samochodów w Polsce to zajechane i powypadkowe ruiny. I dużo dużo handlarzy polaczków-cwaniaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi