Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

który wybrać?

Gość jerry.s
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jerry.s

Szukam sobie auta ... i chetnie bym wziął almere ... ale szukam egzemplarza niedotknietego widmem rudej ... ani na masce, ani przy wycieraczce, ani nigdzie indziej ...

poszperalem w sieci i znalazlem kilka aut ... moze ktos z Was ogladal ktorekolwiek z nich, albo moze cos powiedziec o nich ogladajac jedynie zdjecia ... za wszelkie uwagi bede wdzieczny ...

1.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1163777

2.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1146408

3.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C523077

4.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1164382

pzdr

jerry

Pierwszy albo drugi, sedan nie podoba misie -nie wiem jak tobie- czwarty ma nalatane 160 tys. wiec troche duzo, ten zielony jest ciekawy i srebrny tez. Ale w srebrnym nie ma nic o bezwyapdkowosci autka, wiec ja zostaje przy zielonym, ale trzebaby z bliska go zobaczyc zreszta jak kazdy samochod.

zielony; ma delikatn zagniecenie na drzwiach kierowcy i co dziwne znaczek na tylnej klapie jest po prawej stronie a nie po lewej jak w wiekszosci autek

Powodzenia

Gość volnaris

Z samych ogloszen ciezko cokolwiek powiedziec, ale moja najwieksza uwage przykula zielona Almera, podoba mi sie tez ta z ostatniego ogloszenia. Przebiegiem chyba nie ma sie co zrazac, choc nie ulega watpliwosci, ze czym mniejszy tym zawsze lepiej. Co do bezwypadkowosci, to wiekszosc uzywa okreslenia "bezwypadkowy" a wszystko okazuje sie na miejscu. Bryla sedana bardzo podoba mi sie w N16 choc to ogloszenie ktore podales jest chyba najmniej atrakcyjne z tej grupy. Generalnie te wszystie oprocz sedana sa dla mnie atrakcyjne. Zaczal bym ogladanie od zielonej.

Pozdrawiam :)

Gość primavera
zielony; ma delikatn zagniecenie na drzwiach kierowcy i co dziwne znaczek na tylnej klapie jest po prawej stronie a nie po lewej jak w wiekszosci autek

wgniot wyglada na parkingowy, wiec luz - natomiast rzeczywiscie zastanawiajacy jest napis na tylnej klapie z prawej strony hmm - moze klapa byla wzieta z jakiegos brytyjczyka RHD ;).

A czy sedany z 2000r nie sa przypadkiem robione w japoni? Jak tak to mozna si takim zainteresowac. A co do brzebiegu 160 tys to nie wiem czemu to jest duzo? I to jak na diesla. To auto jeszcze powinno przejechac drugie tyle. Swiadczy to tez o sprzedajacym ze nie cofa licznika. A zreszta ile robia diesle na rok kilometrow? Mysle ze srednio 25-30 tys k. Wiec rachunek jest prosty.

Gość volnaris

Bez przesady Panowie, napis na tylnej klapie o niczym nie swiadczy, zaraz sie okaze, ze na podstawie zdjec dojdziemy do tego ze byla zlozona z dwoch aut ;):P:D

Gość kmich76
co do zielonej to ja bym sie przyczepil do liswy nad tablica - ja mam czarna, ale moze te zagraniczne mialy malowane pod kolor??

Nie. Ja mam robioną do PL i też ma pod kolor. Mnie zastanawia sedan, a mianowicie kierownica - czy to nie zaślepka zamiast AIRBAGU? Chyba że w JP takie kładli, to rzeczywiście sedan przed FL to od skośnych....

Gość Gołąb

aha ja jeszcze nie widzielm pomalowanej listwy wiec tak sie przyczepilem ;)

a co do sedana to jakos uklad zegarow i wyglad ma chyba inny niz 3 i 5d ale nie wiem czy to nie "normalne" w sedanach ;)

i tak patrze ze sedanik ma wysowana antene ze slupka, a nie umocowana na dachu,

ten srebrny na okopowej to okołu roku stoi generalnie auta z tego komisu mają duże przebiegi widać to po zurzyciu wnętrza :)

Gość jerry.s
ten srebrny na okopowej to okołu roku stoi generalnie auta z tego komisu mają duże przebiegi widać to po zurzyciu wnętrza

no to jakies blizsze info juz mam ...

co do zielonej .. to wszystko pieknie ... tylko ze w sobote bylem w Gnieznie, teraz wypadaloby pojechac do Nysy ... potem do Szczecina pewnie ... zaraz sie okaze ze 25% kasy na samochod pojdzie na paliwo i sprawdzanie aut ... ehhh ...

jesli ktos mi powie ze trudniej sprzedac niz kupic, to chyba go wysmieje ;) ... poprzednie auto sprzedawalem 2 tyg ... nowego bede szukal chyba ze 2 -ce jak tak dalej pojdzie

oj zgadza się ciężko sprzedać a jeszcze ciężej, kupić swój poprzedni samochód sprzedałem w ciągu tygodnia a kupywałem przez 6 miesięcy aż wreszcie trafiłem na bezwypadkowy egzemplarz. Bądz ostrożny przy zakupie bo 80% samochodów w Polsce to zajechane i powypadkowe ruiny. :( I dużo dużo handlarzy polaczków-cwaniaczków