Gość Adam_Sz Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Witam ! Zastanawiam sie nad zamiana seryjnych foteli z K11 na te TUTAJ Ciekawi mnie jak sprawdzic czy beda pasowaly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Te TUTAj czyli jakie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotri Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 No czyli takie jak po kliknieciu na TUTAJ Calkiem fajnie wygladaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 na bank są inne szyny w VW ,mysle ze musiałbys kupic takze szyny przykrecane do podwozia i wtedy dopasowac wszystko,zresztą sam bym zminił fotele,bo moje są strasznie twarde i na dłuzsze tarsy sie nie nadają :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam !Zastanawiam sie nad zamiana seryjnych foteli z K11 na te TUTAJ Ciekawi mnie jak sprawdzic czy beda pasowaly ? Glownym parametrem moim zdaniem bedzie szerokosc siedziska. Zauwaz, ze Micra jest dosc waskim samochodem w srodku. Jak siadzie dwoch roslych facetow to jest ciasnawo. A odleglosc pomiedzy fotelem a drzwiami a samymi fotelami jest niewielka. Sprawdzil bym w pierwszej kolejnosci szerokosc siedziska. Druga kwestia jest dosc wysokie mocowanie fotela, ale to chyba mniejszy problem. A tak w temacie foteli, to popatrzcie, co mozna bylo dokupic do Micry jako opcje - fotele Nissan Motorsport Europe. Palce lizac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.