Gość kulik Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jak w temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maztito Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Przyłączam się do pytania. Ja też niedługo zamierzam wymienić i już zaczynam się rozglądać za takim właśnie zestawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskaritto Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Przyłączam się do pytania. Ja też niedługo zamierzam wymienić i już zaczynam się rozglądać za takim właśnie zestawem ja rowniez sie przylaczam 1.5 N16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zobaczcie firma MOTOPROFIL Katowice. Ja tam kupiłem do swojego pojazdu klocki tył i przód po 80zł za kpl. Klocki ATE bardzo dobre - polecam. TU link do wyszukiwarki z artykułami ATE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulik Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Szukałem i znalazłem. Tarcze 134 PLN sztuka ( sprzedawcą jest użytkownik zmax na allegro ) - w innych miejscach wołali po 190 - 200 PLN !!! Klocki niestety za 160 PLN - ale to dlatego, że kupiłem je gdzie indziej ( zmax nie miał ich na stanie, a ja się spieszyłem ). Założenie 80 PLN. Pasuje i hamuje. Wszystkie części firmy ATE Polecam zmaxa jest tani i konkretny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.