filipfm Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Hej, Chcialbym zdjac pokrywke zaworow i ja porzadnie wypolerowac bo wyglada nieciekawie. Pytanie jest nastepujace, czy przy ponownym montazu musze zalozyc nowe uszczelki? A jak tak to moze ktos zna koszty? Pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Okaże się jak rozbieżesz w jakim stanie są uszczelki jak są popękane czy jakies oznaki mają to lepiej wymienić ! A co do kosztów to nie wiem Ale raczej nie powinny być popekne uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro_prezes Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 nie wiem jak to jest w mikrze,ale ja proponowałbym wymienic odrazu uszczelki, bo jednak złożenie na starych to juz nie jest to i po krótkim czasie u mnie zaczęło cieknąc. Ale powtarzam, wypowiadam sie o Promerze, ale to wciąż Nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam121 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Raczej zawsze się wymienia uszczelki/uszczelkę. Zresztą to przeważnie jest koszt 15-35zeta max, a przynajmniej nie będzie ciekło i się pociło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Adam121, No wlasnie jak już odkręcać to wymienić bo to nie drogi koszt, można kombinmować ze założeniem starych ale to szkoda roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.