lisek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Słuchajcie, jakiś czas temu wymieniałem przegub (na JC niestety ;-) ) Po ok 10tyś znowu klekocze. Jak myślicie czy jest możliwe aby to nie był przegub a te durne górne wachacze? Bo one z koleji są już mocno wybite i zbieram kase na ich wymiane i jeśli to one to jakoś przeżyje ;-) Co myślicie? Strzela przy skręcie w jedną lub drugą stronę. Czasem przy ruszaniu lub hamowaniu.[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 na 100 % w/w wahacze nie musisz wymieniać - możesz wytoczyć nowe tulejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 kojarzysz moze ile moze kosztowac mnie taki interes? Tulejki sa w ofercie JC ale w sumie beda mnei kosztowaly sporo, a mam wahacze po 137zl za sztuke i to jakies firmowe, nie z JC, na super rabacie od znajomego pracownika hurtowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łyniek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Kolego kup wahacz i bedziesz mial problem z glowy.Napewno pojezdzisz na nim dluzej niz mialbys kupowac same tuleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 potwierdzam lepiej wymienic caly wahacz !!! cena tulejki jest mniejsza ale nie wiele od wahacza. Wiec wymieniaj caly wahacz !!! I mozesz to zrobic sam szybko i sprawnie :-) A tulejni to zawsze troche zabawy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 zaraz - to po ile są teraz te wahacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 220zł sztuka a po duzym upuscie w hurtowni mam je za 137zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.