Gość lorensmarcin Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Cześć. Mam problem z oświetleniem zegarów i tablicy rejestracyjnej. Objawia się to tym, że połowa zegarów i tablicy jest podświetlona jaśniej druga ciemniej. Nie mam pojęcia gdzie szukać przyczyny. Pomóżcie.Boję się, że może to być przyczyną czegoś poważniejszego. Jeszcze jedna sprawa. Ile i za jaki filtr kabinowy wart zapłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rumun Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 zegary to pewnie spaliła się jedna lub dwie żaeóweczki w zrób to sam na stronie głównej jest mój manual jak to wymienić krok po kroku spr. sobie łatwizna a co do rejestracji to nie mam pojęcia poczekaj może ktoś napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lorensmarcin Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dzięki za radę. Wymienię i wtedy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.