Gość DJ82 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mam pytanie do posiadaczy K12: Jak naciskam przycisk otwierania drzwi na kluczyku to otwierają sie drzwi kierowcy, gdy nacisne drugi raz to otwieraja sie prawe drzwi i klapa. Czy to normalne?? Da sie to jakos przerobic zeby drzwi otwieraly sie razem a najwyzej na drugi raz klapa?? Jestem drugim wlascicielem i byc moze ktos cos pokabinowal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bilczur Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 To jest normalka. W nissanach (nie wiem czy w innych markach też) pierwsze naciśnięcie otwiera drzwi kierowcy a nastepne pozostałe drzwi. ja mam tak samo bilczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 u mnie w k12 z `03 to samo w x-trailu z `04 też the same mnie rozpieprza tylko sytuacja jak czasem załączam alarm, a on nagle pika jakby byla np. szyba otwarta, potem znów otwieram i zamykam i jest wszystko OK :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swider Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Z instrukcji: "OTWIERANIE DRZWI - TRYB WYGODNY Naciśnij przycisk otwierania na pilocie. Wszystkie drzwi zostaną odblokowane.Światła awaryjne migną dwa razy. OTWIERANIE DRZWI - TRYB ANTYPORWANIOWY 1. Naciśnij przycisk otwierania na pilocie jeden raz. Zostaną otwarte tylko drzwi kierowcy.Światła awaryjne migną dwa razy, szybko. 2. Naciśnij ponownie przycisk otwierania na pilocie. Wszystkie drzwi zostaną odblokowane.Światła awaryjne migną dwa razy. PRZEŁĄCZANIE Z TRYBU WYGODNEGO NA TRYB ANTYPORWANIOWY Aby ustawić tryb antyporwaniowy naciśnij w trybie wygodnym oba przyciski równocześnie na 5 sekund. Światła awaryjne migną jeden raz jako potwierdzenie włączenia trybu antyporwaniowego. Tego samego zabiegu należy użyć, aby deaktywować tryb antyporwaniowy i powrócić do trybu wygodnego. Światła awaryjne migną trzy razy jako potwierdzenie włączenia trybu wygodnego." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja tam samemu założyłem centralkę na 2 drzwi i działa bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yacek13 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Oczywiście musiałem to sprawdzić, czy tak jest jak piszecie. I sprawdziłem - rzeczywiście tak się dzieje. Tylko, że wystąpił efekt uboczny - a mianowicie samochód przestał "pikać" przy otwieraniu i zamykaniu. Obawiam się, że jak będą go kradli, to też nie piknie. Co zrobić, żeby znowu pikał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregi1 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 A jak jest z zamykaniem? Czy podwójne kliknięcie oznacza coś innego niż pojedyńcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.