Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

jaki silnik miała k11 wersja SR???

lukeswirus

Rekomendowane odpowiedzi

Czy któś wie jakie parametry techniczne mialy Micry K11 jeszcze przed faceliftingiem i czy w ogóle występowały one w Poslce. Bo ja jakoś nigdy jeszcze takiej Micry nie spotkałem.

Czy któś wie jakie parametry techniczne mialy Micry K11 jeszcze przed faceliftingiem i czy w ogóle występowały one w Poslce. Bo ja jakoś nigdy jeszcze takiej Micry nie spotkałem.

SR byla nastepca modelu SuperS. Obie mialy na pokladzie CG13 i pod wzgledem osiagow byly zwyklymi micrami 1.3. Roznil je sportowy smaczek :wink: na zewnatrz i w srodku. Wszystkie mialy ABS i co za tym idzie tarcze z tylu. Byly dosc bogato wyposazone bo w sumie to byly najlepsze wersje. Wiec na ogol elektryczne szybki byly. Natomiast wspomaganie kierownicy juz niekoniecznie w serii. Czasem zdarzal sie szyberdach.

SuperS i SR to glownie pakiet stylistyczny :mrgreen:

No i obie te wersje tylko w wariancie 3D.

k11sr silnik 1,3 wspomaganie halogeny abs i elekryczne szybki to serja aaa i obroek na desce

-lotka na klape ale okalajaca szybke byla mozliwosc dokupienia malej lotki pod szybe

-tylny zderzak w koloze nadwozia zaly w jednym koloze i gladki

przedni zderzak gladki w koloze nadwozia troszke dłuzrzy z zasilepka na hak i z bardzo ladnymi halegenami po bokach tablicy

-alufelgi 14.. 4 lub 5 ramienne za doplata

-ramienna brzydka kierownica

-pseldo kubelkowe fotele i niewygodne nie umywaja sie do tych z k10

-ciekawsze tapicerki

-brak mozliwosci skrzyni automatycznej

-3 drzwiowe nad.

k11sr silnik 1,3 wspomaganie halogeny abs i elekryczne szybki to serja aaa i obroek na desce

-lotka na klape ale okalajaca szybke byla mozliwosc dokupienia malej lotki pod szybe

-tylny zderzak w koloze nadwozia zaly w jednym koloze i gladki

przedni zderzak gladki w koloze nadwozia troszke dłuzrzy z zasilepka na hak i z bardzo ladnymi halegenami po bokach tablicy

-alufelgi 14.. 4 lub 5 ramienne za doplata

-ramienna brzydka kierownica

-pseldo kubelkowe fotele i niewygodne nie umywaja sie do tych z k10

-ciekawsze tapicerki

-brak mozliwosci skrzyni automatycznej

-3 drzwiowe nad.

Alu w serii byly 13" zarowno w SuperS jak i SR.

Pare fotek:

Zderzak przod z halogenami. Zarowno z przodu jak i z tylu zderzak jest w calosci lakierowany ale zostaje dyskretny slad po "pasku" (zdjecie na samym dole)

28-Mynew%20car%20possibly.jpg

Inne fotele niz w "zwyklych K11

23-MyCarInteria.jpg

Tyl ze spoilerem i zderzakiem (lampy nieoryginalne - JDM March)

26-Image030.jpg

Zblizenie na zderzak

r747gjr.JPG

1101417736ix.jpg

Kierownica w superS wygladala tak:

13389.jpg

Natomiast SR miala juz poduszke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...