Gość medicb Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Mam pytanie o węże wodne idące z silnika na chłodnicę. Ostatnio jeden mi pękł ze starości, z mikrusa zrobił mi się czajniczek i zaczął gwizdać hehe. Chciałbym zapytać czy można gdzieś dostać nóweczki lub ew jeżeli ktoś ma taką możliwość prosiłbym o sprawdzenie czy te same węże występują w silniku 1,0 i 1,2 bo mogę kupić używane od 1,2 Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 powinny pasować bez problemu :] te węże to chyba standard w karzdej K10 mnie dotkneło to juz 2 razy :] dopasowałem coś od innego wozu ale nie pamiętam co to było :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 z Punto i Tico mozna dopasowywać coś podobno... z punto pasuje do chłodnicy do silnika z automatem na 100% :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hochoł Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Mi też raz poszedł ten wężyk ale ja akurat załatwiałem oryginalny z serwisu bo już miałem dosyc klejenia taśmą.A z zamienników to podobno pasuje od poldka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicb Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ile kosztował w serwisie ten wężyk? [ Dodano: 17 Cze 2006, 10:48 ] Kupiłem węża na allegro, nawet w ładnym stanie. Za jedyne 39zł z przesyłką. Zdzierca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hochoł Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 To wcale dużo za niego nie zapłaciłeś.Ja za tem mój sprowadzony w trybie expresowym dałem ok.40-50pln,ale to było ok.rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicb Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Mój używany co go kupiłem jest nawet w ładnym stanie, tylko był troche zaolejony jak go dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.