Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Dzien dziecka juz byl

filipfm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Micromaniacy.

Dotarla do mnie, za posrednictwem znajomych, przesylka. Zreszta co ja bede duzo pisal ...

img3800r10ho.th.jpgimg3801r22sr.th.jpgimg3802r32pf.th.jpg

Model Fujimi w skali 1/24 co daje wielkosc ok 15 cm.

Co ciekawe w srodku mam do wyboru czesci do zbudowania wersji LHD i RHD (sa dwie deski rozdzielcze, wycieraczki odwrocone w dwie strony itp).

Mam mozliwosc dolozenia szyberdachu :wink: no i mam spoiler do SuperS (Martusia chcesz? :wink: )

Bede mial co robic w wolnych chwilach :mrgreen: a jak mi sie uda to chce jeszcze upolowac wersje po liftingu bo tez jest w ofercie Fujimi.

54_1_b.JPG

Widzialem tez zwykla Micre (ta moja jest SuperS),

87_1_b.JPG

sa tez wersje Tommykaira

6e_1_b.JPG

, maja tez modele K12.

981730.jpg

44_1.JPG

znalazlem zdjecie zlozonego "mojego" modelu:

ironstar9_20050116145519_3990694_1.jpg

Pozdrawiam Micromaniakow :twisted:

Gość martusia

Phi... taaaaakie malutkie?... ja niedługo zieloną w skali 1:1 sobie złoże :wink: :DDDDDD

a tak na serio to super zabaweczka. Drogie takie coś? i skąd masz? Bo ja też chcę :D

Phi... taaaaakie malutkie?... ja niedługo zieloną w skali 1:1 sobie złoże :wink: :DDDDDD

a tak na serio to super zabaweczka. Drogie takie coś? i skąd masz? Bo ja też chcę :D

Kupione dla mnie przez znajomych na niemieckim ebay. Tym samym unikalem kosztownych przelewow i przesylki :) oni sa w PL pare razy w roku wiec w koncu to do mnie trafilo.

Wczesniej spotykalem na ebayu ale przy cenie modelu rzedu 10-15$ shiping z japonii albo hongkongu (tam to najczesciej znajduje) kosztuje ok 30$ :sad:

Mnie to kosztowalo okolo 15 Euro (zakup + przesylka wewnatrz niemiec).

za tyle to ja sobie dokupię lewe zielone lusterko :wink:

Szkoda że w Polsce czegoś takiego nie ma w sprzedaży...

Kiedys mi proponowal pan z allegro :) za 150 zl. :shock: :o

Gość Pablo_Snk

150 zł to trochę kasy, a jeźeli ktoś ma kapuche to może bawić się w zabawki :) Ja tam wole kupić sobie lusterka z kierunkowskazami :) Ale fajne ludzie mają pomysły z tymi modelami :)

150 zł to trochę kasy, a jeźeli ktoś ma kapuche to może bawić się w zabawki :) Ja tam wole kupić sobie lusterka z kierunkowskazami :) Ale fajne ludzie mają pomysły z tymi modelami :)

Za 150 bym w zyciu nie kupil :wink: ale ze udalo sie w sumie bezgotowkowo :mrgreen: bo ja cos tam kiedys kupowalem dla znajomych tutaj na miejscu wiec sie wyrownalo :wink: