Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tłumik sportowy do almery 2002 potrzebne informacje

Marins

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jutro niedziela i gielda na slomczynie a ja musze miec niezlocznie pare informacji dotyczacych tłumika ktory chce sobie kupic (koniecznie jutro). Wiec tak kupuje sobie tlumik i domyslam sie ze musi on byc odpowiednich wymiarów. Jakie to wymiary?? Na co mam zwracac uwage przy kupowaniu tłumika?? i najwazniejsze jaka koncowka pasuje do mojego auta??:) z 2 rurami?? z jedna?? okragła,płaska, zagiete do góry czy proste??Almera 2002 sedan silnik 1.8

Na Słomczynie jest w sumie drogo.Ceny podobne do cen w sklepach,a w sklepie Ci przynajmniej doradzą :grin: .Ja mam w swojej Almerze n16 z 2000 5hb coś ala mugenik.Jeździł wczesniej w Almerze sedan.Fotki moge na majla podesłac.

noi kupilem:) jest taki sam jak na tym linku. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=107676180 . Jak załoze to zrobie fotki i pokaze jak sie prezentuje. Mam nadzieje ze niebedzie tylko za głosny:) dałem 300zł za niego. Ile moze kosztowac załozenie go?? trzeba zrobic jakas przejsciowke lub cos bo jest o kilka milimetrow szersza rura niz ta od almery. Chyba niebedzie to pogarszło osiagów??

Na osiągi raczej nie wpłynie.Co do założenia to wszystko powinien spasować jakiś dobry tłumikarz :D .Głośno raczej nie będzie,ale wiadomo każdy ma inny gust i dla jednego bedzie głośno,a dla drugiego nie ;)

z tego co słyszalem to niebedzie za głosno(to dobrze) jade zaraz zakladac jak jakis mechanik znajdzie czas... :twisted:

....Noi nareszcie załozony:)

skubany buczy troche głosnawo szczegolnie na niskich obrotach i na wysokich bo tak przy ok3-4tys. to prawie go nieslychac. Ałe ładnie sie prezentuje:) :twisted: :twisted:

Jak bede mial mozliwosc to wrzuce foty ale najpredzej to z telefonu wiec niebeda zniewalajace

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...