Coobcio Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 tzn inna jeszt uszczelka do GA16DE i DS, odnoście GA16DE zalerzy na jaką firmę trafisz... jak masz mozliwość to wiertarka kamień na końcu i dopasuja uszczlkę idealnie do kolekotra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Chodzi mi o to: - kształt połokagly jak u Coobcia i Tomeczka: -U MNIE: sw. Mikołaj przychodzi tylko do grzecznych wiec i w tym roku zawitał u MNIE Ale nawet rzeczy idealne, idealnymi nie sa :/ tu jest takie zwezenie do standardowej srednicy wydechu, aktualnie mam 2'' i trzeba bedzie to uciac i zrobic aby do 2'' spasowalo :/ Ech, jaki ten swat skaplikowany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 stary chcę Ci napisać dwie rzeczy 1. Masz taki sam fotel jak ja mam 2. kolektor jest wyjebisty (nie mogłem się powstrzymać) skąd takie cudo wziąć i ile trzeba się wukosztować za nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 spoko spoko z Fleksa idzie do poprawić i dospwać nową flanszę i puścić grubszy wydech, Gratki wreszcie jakieś grubsze mody !! Ps. śmiało montuj tą kwadratową uszczelkę - ona nic nie będzie przyslaniać bo ma większe otwory niż trzeba A widzę że kolektor ma nawet wyjscie pod EGR - można je śmiało zakręcić albo odciąć i zaspawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Gratki zakupu nowego kolektora kupiony w USA :?: Jaką ma sirednice po zejściu w 1 do złączki :?: Co do uszczelki wydaje mi się że na niej może mieć większe napełnianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 WielkiWacu dopomogl. Jutro postaram sie sprawe z kolektorem ssacym zakonczyc. W miedzy czasie pozbede sie tej zwezki z kolektora wydechowego. Tomeczek, koniec jest na 2'', jakby nie ta zwezka. do uruchomienia potrzebne sa te zasrane jeszcze oringi, prawdopodobnie bede mal 3 a sa 4 potrzebne :/ I niech ktos mi jeszcze powie ze szczescie sprzyja lepszym. Ja juz lepszy nie moge byc Mial mi to Kivi zalatwic ale nie mam jakos kontaktu z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ojej tak się z nimi babrasz składaj to na tych o mniejszej średnicy, przerwę wypełnij silkonem, przed odpaleniem poczekaj aż zaschnie - dzięki temu w przyszłości nie będą wypadały... Ps. wałki rozrządu dalej masz orginalne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 WielkiWacu dopomogl. nie ma sprawy. juz sie martwilem ze ta paka gdzies zginela. A teraz montuj gratki i fakie foty zapodaj jak to lezy w twoim nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 a potem na rolki :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Tomeczek, koniec jest na 2'' Nie chodzi mi o koniec a o odcinek rury od złączenia dwóch w jedno do kołnierza czyli jakieś 25-30 cm rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Wolny czas to problem najwiekszy! Jutro mam dzien wolny wiec powinno sie ruszyc ostro. Rolki oczywiscie, ale do stolicy musze sie przewiezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 No zapraszamy, odrazu będzie można aparatem zapłonowym pokręcić Ciekawe czy osiągniesz zbliżoną moc do Jordiego :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 lukasz_lublin podziel się informację ile Cię ten cudny kolektorek kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 lukasz_lublin podziel się informację ile Cię ten cudny kolektorek kosztował. duuuzo hehe. wiecej czekania jak wydatku hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 A jakiej firmy jest kolektorek czyżby OBX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 A jakiej firmy jest kolektorek czyżby OBX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Kolektor kosztowal mnie 160$ Kurcye juy blisko konca, gdybym mial wiecej czasu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 no do pobicia masz 117KM i 147Nm Jak będziesz planował zrobić resztę wydechu słusznej średnicy 2" to zgłoś się do KOSY albo Akarczmy oni znają takiego pewnego i niedrogiego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ja juz mam reszte wydechu 2" i wałki od DS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 teraz to tylko nic i montowac widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Kolektorek pikny,nawet 160 $ wydaje się niewielką sumą,aby tylko dało to wymierne efekciory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jak rozwiązałeś ten problem z przepływką coś pisałeś że dałeś do kolektora... :?: I co działa tak to wklej jakieś foty tego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 No i juz mam zamontoany kolektor z Sentry, przepływomierz wsadzomy w rure fi66 i dziala. Niskie obroty oki, tylko wydaje mi sie ze jest mocno przelany, nie mam czym zmierzyc. Tak czy siak SMT6 juz czeka na mnie w warszawce i tylko pozostaje go podłączyc i skonfigurowac. Czeka mnie jeszce zamontowanie kolekrora wydechowego a potem strojenie. Długo troche to trwa ale ukończone bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A no jak niema czasu to tak jest ja to samo praca praca itd. Fajnie że już masz SMT6 ja zbieram kasę dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Niskie obroty oki, tylko wydaje mi sie ze jest mocno przelany To wsadz go w rurkę fi 70mm to go zuborzy, reszte korekt załątwi SMT6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi