Gość lukasz_lublin Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Juz wszystko siedzi na swoim miejscu. Kolektor wydechowy ładne wyglada na swoim miejscu Poza miłymi odczuciami podczas przyspeszana to jeszcze sie mi troche wyciszyło autko Okazało sie ze stary kolektor miał pęknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Fotki zapodaj Ps. reszta wydechu seria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 nie 2" [ Dodano: Czw 11 Sty, 2007 19:19 ] tak to wyglada, kolektor sie opalił na złoto, dupohamownia odczuła poprawe to musi byc lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Wygląda to bardzo ciekawie !! Wkrótce się przekonasz że nie ma to jak CAI... Ps. Kiedy wpadasz na strojenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ku***** dzisiaj dostałem strzała w dupsko :/ i mam trochę zamięte kilka elementów, koleś ma ubezpieczenie w HDI Samopomoc czy cos takieg :/ robią jakieś problemy? Kurcze :/ szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Moja Kobieta miała stłuczke z kolesiem co miał auto ubezpieczone w HDI i nie robili kłopotów. Za wgięty 1 przedni błotnik (bez uszkodzenia listwy i kierunku na nim) w Hondzie Civic z 1991 tzw. Żelasko zapłacili nam 900pln a sam błotnik orginał kosztował mnie 130 z przesyłką z allegro z jakiegoś auta przyprowadzonego z niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 O kurde Łukasz moje kondolencje Strach jeździć po tym naszym mieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 qfa... zawsze jak sie czlowiek o cos stara to sie cos spierniczy... Przykro mi ale mam nadzieje ze to nic powaznego i ze nie przeszkodzi w projekcie! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Szkoda że tak fajnie podrasowany NX ucierpiał :/ Szybkiej wypłaty kasy i reanimacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Reanimacja nie potrzebna, pacjen zyje i czuje sie niezle, szkody sa niewielkie dzieki +temp. inaczej tylny zderzak rozpadł by sie a tak jest po wyginany tylko, listwa pod klapa z znaczkiem 100nx wgięra i pas pod zderzakiem wgięty, rejstracja sie zmasakrowala i podslietlenie tablicy padło. Na strojenie mam nadzieje dojade bez przygód, jak wróce do Lublina w środe to musze sie sprawe wziasc i kase odebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 z tą ubezpieczalnią można się targować. Poza tym możesz wstawić auto do sewrwisu nissana i naprawiać na nowych częściach jeśli chcesz. Albo przynajmniej im zagrozić że tak zrobisz. Jeśli podparte to będzie rachunkami - muszą wypłacić 100% kwoty Czyli mozesz wybrac opcję "na rachunki" i "bezgotówkowo" i powiedzieć ze dajesz auto do serwisu - bo to Ci się obligatoryjnie należy. Chyba że uznali szkodę całkowitą. Masz się o co targować, przeważnie HDI próbuje dac połowę ceny netto za częsci i dość niskie stawki za robociznę, jesli wybierzesz opcję "kosztorys" i "naprawa we własnym zakresie". Przy okazji: ten błąd w tytule to celowy? bo troszke razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 szczała <- celowy, ale chyba zmienie bo nie jesteś pierwszą osobą która zwraca na to uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 A tak jak już o tym to CZATNA też zamierzone :?: Ja na Twoim miejscu oddałbym samochód do ASO i niech Oni to zrobią albo jak pisze cornholio78 zagroź im, że tak zrobisz to dostaniesz więcej do ręki. Negocjacja z Nimi to podstawa, albo zapłacą słono za ASO jak sobie tego zażyczysz, albo troszkę zaoszczędzą ale więcej dadzą Tobie do ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Kurde jakaś plaga z tymi kiepskimi kierwocami co w nissany wjeżdżają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 SMT6 siedzi smiga to już jakoś trochę lepiej. Wykresu brak bo na hamowni nie bylem, strojenie na ulicy tylko bylo :/ ale przynajmniej do konca ciągnie równo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ps. sprawdź czy nie masz na odwrót wsadzonej przepływki, bo czasem głupich akcji dostaje... I koniecznie trzeba regulator ciśnienia paliwa dowalić i w górę z towarem polecieć bo przy gazie w dechę między 2500 a 5500 jest za ubogo o 2 jednostki AFR i nie da się już bardziej podlać (mimo zamkniętej skali na przepływce). A o tym co było przed wsadzeniem SMT6 to lepiej nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Przepływka dobrze siedzi, to może jest z nią nie tak coś. Fakt było kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Fajnie że masz już SMT6 Ja teraz OC i przegląd więc się wybuliłem i do lutego poczekam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Pomalutku do celu ..., nic na siłę, to ma sprawiać trochę frajdy a nie zmartwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Fajnie niklową masz pokrywę i kolektor Malowałeś niklem w spreju czy czymś innym a dawałeś jakiś podkład :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ech..., a ja znowu dostałem w bok tym razem :/ drzwi nie ruszone ale błotnik tylny ucierpiał znacznie. Jakieś fatum. Niedawno doszedłem do ładu z wszystkim a tu taki zonk. Życie i tyle. Jak dobrze sypnie ubezpieczenie to może nad turbo pomyślimy :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 ja to sie chyba nie doczekam jak uzbieram kase na caly wydeszek nowy, moze z Tomaszkiem sie jakos dogadam latem a gdyby zlozyc ten caly wydech na kolektorze 4-2-1 czy 4-1 i dac przelot 2' ale zostawic narazie stare tlumiki (poki nie kupie jakis innych), srodkowy nissanowski, koniec seria ale zamiennik, objetosciowo to polowa oryginalnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Powstał kolejny problem. Był temat ale wspaniałomyślny moderator raczył usunąć. A sprawa wygląda tak, że jak dodaje gazu to do 90% wciśnięcia nic sie nie dzieje. Jak dam dalej to łapie i zaczyna wchodzić na obroty. Co to może być? Może Lambda albo czujnik położenia przepustnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 tak na oko to czujnik albo SMT zgłupiało sprawdź przepustnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Haaa!!! Zamontowałem niedawnos short-shifter troche mi to nerwów zjadło, sróbki sie zawzieły i nie chciały odkręcac ale dało rade. Efekt jest mocno odczuwalny troszke dziwny do zeczywiscie sie skrócił czas zmiany buegu. Jak bebe miał czas to fote zarzuce bo sobie nowa galeczke zakupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi