Coobcio Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No i koniecznie popraw ten dolot, bo ten z fotki powyżej skutecznie zabiera moc i Nm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Też nie za dobrze bo za mała jest przestrzeń między stożkiem a tą rurą no ale mimo wszystko powinno być lepiej jak w poprzednim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ale jak mała, stożek ma tam pełny luz, można ją odsunąć bardziej ale co to zmieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Niebawem na hamowni się przekonamy co te wszystkie mody warte są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Zakładałeś przepustnice z 2.0 i jakie masz odczucia dało czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 nie ukrywam ze oczekiwałem 110 hp ale 160 Nm to nawet hoho, nie sądziłem ze do 150 się zbliżę a tu jaka niespodzianka. Coobcio stwierdził ze musze miec wałki źle ustawione, jak znajde chwile to musze to zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Gratki Łukasz... to już dawno nieźle podawało a chciałbym zobaczyć jak śmiga teraz i objeżdża wszystkie te "wypaśne" i furki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 jakiś dziwny ten wykres taki pionowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 po strojeniu + 2KM i + 5Nm, teraz to wartość Nm masz taką jak w Primerce jak na jednopunkcie ale za to góry wogóle nie masz, żeby to chodziło jako tako to zapłon musi być przyspieszony i to bardzo tak wiec wydaje mi się że masz o jeden ząb cofnięty wałek wydechowy... Obadaj to dokładnie bo coś mało tych kuca i nierówna praca na wolnych obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wreszcie miałem trochę czasu, okazało sie ze wałek ssacy był cofniety o 1 zabek, teraz odczuwalnie do samego konca sie kreci i moc jest gdzies przy koncu a nie jak wczesniej przy 5000. jeszcze na hamownie skocze i bedzie wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 o ja i od nowa strojenie... Już wcześniej ci wspominałem że z coś nie halo jest po zmianie wałków że tak silnik nie powinien się zachowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No i setka znowu stoi. No nie do końca bo przez jakieś 20s jest wszystko oki a potem wyłącza sie pompa paliwa. Po jakimś czasie mogę ją znowu odpalić ale też na 20s. 1.Czym to może być spowodowane??? 2.Odłączyłem aku. poczekam z 12h i spróbuje podłączyć może zadział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 resetowanie ECU tu nic nie przyniesie, daj jej na stałe +12V prosto z aku grubym kablem i wyjmij od niej bezpiecznik, jak to nie pomoże to znaczy że WALBRO kaput... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 auto działa, gdzieś na zasilaniu była przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Na całe szczęście... Tak BTW i OT to Łukasz mam nadzieję, że pamiętasz, że jutro jest duży spot?? W końcu zajrzałbym co tam u Ciebie się pod maską dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 na spocie nie byłem jak pewnie sie zorjetowales Jestem tak robotą zakopany że nie wiem co sie na świecie dzieje za tydzień powinienem sie zjawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Fajnie by było zobaczyć jak to w końcu chodzi A jak u Ciebie sprawa z hamulcami?? Bo widzę, że Kicek jakieś graty ze swojego wyprzedaje... Tak BTW to w ten piątek 22ga na kraku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Właśnie, Łukasz szykuj gruza i w piatek 22 na kraku, trzeba reaktywować dobrą piatkową tradycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 A jak u Ciebie sprawa z hamulcami?? Bo widzę, że Kicek jakieś graty ze swojego wyprzedaje... to ze 100NX heble w ten piątek pojawie sie i Ja )) dawno was nie widziałem łukasz gratulacje modów GA16 :diabel: :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Wreszcie miałem trochę czasu, okazało sie ze wałek ssacy był cofniety o 1 zabek, teraz odczuwalnie do samego konca sie kreci i moc jest gdzies przy koncu a nie jak wczesniej przy 5000. jeszcze na hamownie skocze i bedzie wszystko jasne. Byłeś na hamowni :?: bo jestem ciekaw ile masz teraz bo na tym wykresie moc miałeś do 5tys. i stop ostro na dół a gdyby moc budowała by ci się do 6-6.5 tys. obr. to powinno być sporo więcej kucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi