Gość Darek 221 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 mam takie pytanko! Czy luz na sondzie( wyrobił się gwint) może spowodować wyższez spalanie? Narazie mam ja przyą prowizorycznie. Licze na pomoc i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 jak dostaje się lewe powietrze to może sonda źle robićpomiary,więc albo to nagwintuj dobrze albo zaspawaj na stałe,poza tym sprawdz czy ta sonda wogóle działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek 221 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jak sprawdzić czy działa? Miaernikiem prądu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymon Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jak sprawdzić czy działa? Miaernikiem prądu? Miernikiem napięcia, (Woltomierzem) pomiędzy masą a (o ile pamiętam) czarnym przewodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek 221 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 czy ktoś ma może do sprzedania sonde lanbda do primery 2.0 z 96? Pozdrawiam i licze na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymon Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Może być używana? Ale działa.... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek 221 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 pewnie że może! Byle działała sprawnie bo w poprzedniej wyjechał mi się gwint. A ile by to kosztowało :?: Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxdamian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Miernikiem napięcia, (Woltomierzem) pomiędzy masą a (o ile pamiętam) czarnym przewodem. Podłączasz miernik, woltomierz pomiędzy masą a (o ile pamiętam) czarnym przewodem. i masz podłączone:P Może coś bardziej opisowego?? Do sprawdzenia sondy potrzebny jest oscyloskop albo komputer diagnostyczny na którym widac przebieg zmiennej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.