Gość aro_prezes Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 witam.mam spory problem, mianowicie cieknie mi uszczelniacz na wale. wymienialem juz go jakis czas temu nataki kupiny w JC, ale ani na chwile nie przestało cieknąc. Czy mial juz ktos taki problem? Czy oplaca sie wymienic na oryginalny z serwisu (cholernie drogi jest) Dodam jeszcze,ze skracanie spręzynki nie przyniosło rezultatu P.S. ostatnio duzo tu moich postów, bo wyjmuje silnik i chce wszystko zrobic:) Pozdrawiam [ Dodano: Sro 14 Cze, 2006 10:14 ] zapomnialem dodac, to jest primera GT i chodzi o ten uszczelniacz od strony skrzyni biegów, za kołem zamachowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zmierz ten uszczelniacz i idź do specjalistycznego sklepu gdzie sprzedają uszczelnienia. Tam na pewno kupisz dobry uszczelniacz. Ja ostatnio kupowałem tak na wałek rozrządu do toyoty (zapłaciłem 9 zł) . Okazało się , że ten co kupiłem był tej samej firmy co założony oryginalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro_prezes Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 a mozesz mi podac napmiary na ten sklep? bo dzwonilem juz do jakis dwóch w warszawie i w żadnym nie maja o takiej średnicy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ten sklep jest w Olsztynie. Daj mi wymiar tego uszczelniacza a ja sprawdze czy mają i za ile. A potem zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro_prezes Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 wymiary tego uszczelniacza to 84, 104, 11 jesli to nie bedzie dla Ciebie duzy problem to bede wdzieczny, ewentualnie podaj numer telegonu to sam bym zadzwonil. Dzieki wielkie! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jak wymieniałem prawie 2 lata temu sprzęgło, wymieniałem również uszczelniacz. Kupiłem w sklepie z łozyskami, simeringami, oringami, itp., powiedziałem tylko, że ma być do samochodu jako uszczelniacz wału ze skrzyni na sprzęgło. Facet pomierzył sobie stary zużyty i sprowadził na drugi dzień nowy i do tej pory jeżdżę i jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 wymiary tego uszczelniacza to 84, 104, 11jesli to nie bedzie dla Ciebie duzy problem to bede wdzieczny, ewentualnie podaj numer telegonu to sam bym zadzwonil. Dzieki wielkie! Pozdrawiam W Olsztynie mają za 50 zł. Jest lewoskrętny , czyli dedykowany na wał. Mają też swój sklep w Warszawie.Mieści się on na ul. Białostockiej 24 , wejście od ul. Markowskiej pawilon 112B . Tel 022 6182501. Z tego co mi powiedzieli to w Warzawie obecnie nie mają , ale do ściągnięcia na drugi dzień. Uszczelniacz firmy CORTECO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro_prezes Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Kurcze, dzieki wielkie!!!! to ja juz sobie z tym poszukam i pokombinuje w wawie. A juz z rok się z tym męcze. jeszcze raz serdeczne dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.