Gość Heraklit Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zbliżają się szybkim krokiem wakacje, a wraz z nimi wyjazd "gdzie oczy poniosą" z rowerami. Przeglądałem allegro i ilość typów bagażników, cen jest ooogromna. Jak wybrać dobry i tani bagażnik... Może ktoś z was poleci sprawdzony przez siebie bagażnik (montaż na kombi P11.144)? Za rady z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jak wybrać dobry i tani bagażnik... Nie ma rzeczy dobrych i tanich ;-) Może ktoś z was poleci sprawdzony przez siebie bagażnik (montaż na kombi P11.144)? Za rady z góry dziękuję Thule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Heraklit Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Thule. a jakiś model? Rozpiętość cenowa jest duża i ilość modeli ogromna: jest model 530 za 169 i Thule Ride za 599. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 z tego co wiem to 530 nie jest alu! Ride Pro - alu, oraz szybszy, latwiejszy sposob obslugi. Ustal sam czego potrzebujesz i wybierz odpowiedni model. Jezeli korzystasz od czasu do czasu, to napewno i 530-ka bedzie dobrym rozwiazaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Thule. a jakiś model? Rozpiętość cenowa jest duża i ilość modeli ogromna: jest model 530 za 169 i Thule Ride za 599. Za 169? Chyba same belki. Wejdz na www.thule.pl i tam dobierz sobie bagaznik. Wielkiego wyboru nie masz, a juz napewno nie za 169zl ;-) 599 jest duzo bardziej realne. [ Dodano: 16-06-2006, 12:20 ] z tego co wiem to 530 nie jest alu!Ride Pro - alu, oraz szybszy, latwiejszy sposob obslugi. Moment moment... Mowimy o bagaznikach, czy uchwytach na rowery? No ja juz nie wiem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Heraklit Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Moment moment... Mowimy o bagaznikach, czy uchwytach na rowery? No ja juz nie wiem ;-) Racjum, racjum..., niestety to tylko uchwyty (530). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Moment moment... Mowimy o bagaznikach, czy uchwytach na rowery? No ja juz nie wiem No ja pisze o uchwytach do przewozu rowerow montowanych do tzw belek FreeRide 530 - http://www.thule.com/Thule/ProductPage____28505.aspx ProRide591 - http://www.thule.com/Thule/ProductPage____28493.aspx Ale nie ma to jak dwuznacznosc tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Moment moment... Mowimy o bagaznikach, czy uchwytach na rowery? No ja juz nie wiem No ja pisze o uchwytach do przewozu rowerow montowanych do tzw belek FreeRide 530 - http://www.thule.com/Thule/ProductPage____28505.aspx No to ja mam wlasnie cos takiego. Rower z tego nie spada nawet przy 170km/h ;-) Troche poobcierala sie rama roweru od szczeki tego uchwytu. Zamkniecie szczeki jest takie troche srednio wygodne. Ja uzywam tego sporadycznie, wiec jak dla mnie uchwyt jest wystarczajacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.