Gość ADEX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 zgadza sie.. boczne kierunki zostały zaadaptowane z poloneza Atu no co sie smiejescie jedyne na tyle duze aby przykryły otwor montarzowy niezdołeałem wczoraj poskladacv do kupy tylnego zderzaka.. dziś wpoadam tam znitownicą. jedyen co juz wiem to to ze kandydatem na tylny zderzak okazał sie VW GOLF 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 kandydatem na tylny zderzak okazał sie VW GOLF 4 uuuuu, no to jak by ktoś chciał kupić nówkę nie śmiganą to z będzie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 A ja Wam powiadam - nie ma ładniejszego zderzaka na przód niż oryginalny Super S :wink: . Ale ADEX`owi tak czy tak szacunek za włożony ogrom pracy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 zderzaczek spoko niema co gadac;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 i czekamy z niecierpliwością na tylny zderzak jak już skończysz załącz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 narazie małe wstrzymanie z pokazem .. zderzak zawisł w polowie produkcji ze wzgledu na koncept zmiany układu wydechowego. zostal usunienty kat i teraz szukuje sie tlumik koncowy i dlatego nie wiem jeszcze czy otwory w zderzaku nie ulegną mutacji... finał oponuje na okolo 10ty lipiec [ Dodano: Sob 01 Lip, 2006 ] ok. przelotowka założona koncowka fi90 z kolniezem + tlumik daje razme jakies fi 110 mm taka dzure trzeabylo zrobic w zderzaku.. ale efekt powalajacy bedzi e:P [ Dodano: Pon 03 Lip, 2006 ] no powioli do przodu nieststy znow wsytrzymanie z brasku funduszy.. ostatni zastrzyk poszedł an wydech. jedynie co amm to foto tłumikam, po czesci widac co sie rysuje za zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarteQ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Fajny pomysl. Ja chce dopasowac jakies progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ale odkopałeś stary temat, powiem że ta micra wygląda już trochę inaczej Myślę że Adex powinien wrzucić tu aktualne foty PS Dodam że z jego pomocą moja micra też zyskała na agresywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi