Gość Sami Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 jak w temacie, jutro w pile mistrzostwa na 1/4, ktos jedzie z klubu?? Gdyby ktos sie chcial zabrac z trojmiasta to ekipa rusza o 5.15 rano spod stacji lotos w chwaszczynie... dobra ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 mam nadzieje ze pobijesz wreszcie rekord z zeszlego sezonu ale niestety ja tego nie zobacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ja bym wpadł, ale boje sie pokazywać na jakichkolwiek zawodach, cały czas dostaje pogrózki ze ktos chce mnie zbić :roll: a jak bede to incognito 3mam kciuki sami!!!! wystrojona fura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 dla mnie za daleko :sad: Sami pobij rekord, 3mam kciuki pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja na działeczce siedze... Chłopaki z 3-miasta dajcie znać jak poszło, szkoda że wcześniej nie zajrzałem to bym wspomniał Xzandiemu żeby przedigiem kable zapłonowe podopychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 auto samiego ewidentnie jedzie gorzej niż przed twoimi modyfikacjami kuba sami, niech ktos sie zajmie tym strojeniem , bo smutno mi sie robi a z pozytywnych akcentów to xawerego objechełeś sami wróci pewnie w nocy, ciągnie drugie auto na holu w pruszczu bede i razem bibujemy! trudno, nawyzej ktos mnie zbije :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 strojenie strojeniem, pod te wałki co ma trzeba wprowadzić wiele wiele zmian w głowicy silnika i dać przynajmniej dłuższą dwururkę. Po samej zmianie wałków miał AFR na pełnym gazie oscylujące miedzy 14,5-17, po strojeniu zostało ustabilizowane do 12,8-13. Szkoda żę jeszcze auto nie zostalo na hamowni zmierzone i na pewno sporo będzie mu brakowało do mojego przebeigu momentu (bardziej doprężona głowa, luzniejszy wydech, przekątowane gniazda i zawory, doprężenie) [ Dodano: Pon 19 Cze, 2006 ] Ps. 14,64 sek w drógim przejeździe i 6te miejsce w generalce to nieżle zwłaszcza żę na starcie sporo traci przy sałbym dole na tych wałkach, ponoć Xzadfera serja jedynke ma lepszą... No nic czekamy na Samiego - mam nadzieje że już zatargał do chaty Kubusia co mu się Rover GTI przekręcił (zamiast 4 wbił 2...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 faktycznie u samiego wałki są bardzo agresywne i nie moga dać dobrych efektów w silniku ze stockowym środkiem, myślę że producent wałków jest w stanie podać modyfikacje jakie są niezbędne do pełnego wykorzystania ich potencjału, najlepiej jak by udało Ci się je zdobyć........pomyślał bym też nad skróceniem przełożeń, szczególnie od 3 biegu...... tak czy inaczej gratuluje wyniku i nie poddawaj się a będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 producent za wiele nie podaje poza tym że wymagany jest "adjustable engine management" - http://www.catcams.be/800x600/prod01Adata....02?PN16025xx.js Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Bardzo milo ogladalo sie przejazd jak Xawery dostaje baty Nawet pomimo tego ze Xawery dopiero testuje 3.0 V6, to i tak mile uczucie jak Nissanek jest pierwszy na mecie. Mam nadzieje ze w Gdansku znow sie zobacze z Nissankami i bedzie tylko lepiej Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 ooo to co p. Mielcarek za bardzo spalił start czy to poprsotu mu nie jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 ooo to co p. Mielcarek za bardzo spalił start czy to poprsotu mu nie jedzie ? nawet jakby spalił start to wszystkie auta razem wzięte z tego forum by objechał defekt, poprostu...awaria ale pieknie to wyglądało Sami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 heh dzieki chlopaki poszlo lepiej troche niz ostatnio wiec nie tak zle, wszystkie auta przedemna to rasowe 1/4 milowki sciagane tego samego dnia z lawet, wiec... no ale i tak czas z d*py, gorszy od serii, w tym miesiacu schodzi glowica, ostre doprezenie na co najmniej 1:11, i moze przerobie troche wydech, na reszte nie bedzie kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 1:11 to ja powinienem teraz mieć 8) Oj oj jak się uda gruza odpimpować przed Pruszczem to... Hohohohoho będzie się działo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 1:11 to ja powinienem teraz mieć Zamień się z Samim na głowice - niech kocie wałki zagrają jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 zapodajcie fotki na stronke z PIŁY bo jestem ciekaw jak tam było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 niebawem będą na www.sss.org.pl Ps. Powiedzcie mi czy Milecarek oba przejazdy przejazdy robił tym samym wozem bo różnica miedzi nimi jest dość znaczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 dzieki coobcio za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Coobcio przeciez Xawery startuje tylko Astra. Zmiana silnika to byla spora tajemnica do konca... Mial przeciez w ogole nie przyjechac. Jak zobaczylem go rano usmiechnietego na bramie, to juz cos dziwnie podejrzewalem. Pozniej "inny" dzwiek auta. Maska w Astrze jakas powiekszona. Na pasie odrazu bylo widac ze nie jedzie jak zawsze. Jakby problemy z zaplonem. A oto kilka moich szybkich fotek i uwieczniony przeze mnie Sami na parkingu dla startujacych: http://www.wites.pl/album_cat.php?cat_id=25 Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Mielcarek Xawery Opel Astra 13.705 12.906 16.966 16.331 - Czyli jednak V6 daje rade w pierwszym przejeździe wysoka 12stka a w drugim rozumiem, że coś padło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 przed chwila ogladałem fotki z piły, i musze przyznac ze troche mało ich jest szkoda ze nie było fotek z toru, ale i tak było na co popatrzeć heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Widziałem też autko Marcina Januchowskiego z "body kitem" - sie nie popisał teraz 5 miejsce - lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jesli ktos chce fotki z toru i przejazdow zapraszam tutaj do klikania w linki: http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?p=443739 Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 wwl dzieki za linki zaraz oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość holy Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja nie byłem, mimo, że byłem w Pile... bo się 17-tego żeniłem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi