Gość notek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Mam nowego Note'a 1.6 (ale jestem ciekawy jak jest w innych Nissanach) i pytanie odnośnie kompa i pozostałego zasięgu na paliwie z baku Po pierwszym pełnym baku, tankując do pełna wyszła mi spora rozbieżność pomiędzy rzeczywistością a ilością paliwa w baku - choć spalanie pokazał dobrze: Ale przy stanie licznika "27 km do końca paliwa" i spalaniu ok. 9 l/100 km wlałem... tylko 37 litrów do baku 46-litrowego! Zgłosiłem to w ASO - kazali wyjeździć jeszcze ze 2-3 baki - i jakby co, to "zajmą się problemem": odpuścić im na pewno nie odpuszczę jakby co: co innego 2-3 litry a co innego blisko 10 l A jak jest u Was? Też są problemy z zasięgiem...? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Mam nowego Note'a 1.6 (ale jestem ciekawy jak jest w innych Nissanach) i pytanie odnośnie kompa i pozostałego zasięgu na paliwie z baku Po pierwszym pełnym baku, tankując do pełna wyszła mi spora rozbieżność pomiędzy rzeczywistością a ilością paliwa w baku - choć spalanie pokazał dobrze: Ale przy stanie licznika "27 km do końca paliwa" i spalaniu ok. 9 l/100 km wlałem... tylko 37 litrów do baku 46-litrowego! Zgłosiłem to w ASO - kazali wyjeździć jeszcze ze 2-3 baki - i jakby co, to "zajmą się problemem": odpuścić im na pewno nie odpuszczę jakby co: co innego 2-3 litry a co innego blisko 10 l A jak jest u Was? Też są problemy z zasięgiem...? :shock: heh ja mam kompa by Ynio w n16 i roznica przy tankowaniu nie przekracz 0.5l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Mam nowego Note'a 1.6 (ale jestem ciekawy jak jest w innych Nissanach) i pytanie odnośnie kompa i pozostałego zasięgu na paliwie z baku Po pierwszym pełnym baku, tankując do pełna wyszła mi spora rozbieżność pomiędzy rzeczywistością a ilością paliwa w baku - choć spalanie pokazał dobrze: Ale przy stanie licznika "27 km do końca paliwa" i spalaniu ok. 9 l/100 km wlałem... tylko 37 litrów do baku 46-litrowego! Zgłosiłem to w ASO - kazali wyjeździć jeszcze ze 2-3 baki - i jakby co, to "zajmą się problemem": odpuścić im na pewno nie odpuszczę jakby co: co innego 2-3 litry a co innego blisko 10 l A jak jest u Was? Też są problemy z zasięgiem...? :shock: heh ja mam kompa by Ynio w n16 i roznica przy tankowaniu nie przekracz 0.5l. No to będzie reklamacja.... :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.