Gość Yetik Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam, poszukuję schematu instalacji ABS do Micry K11 (1994). jeśli ktoś posiada jakąś kserówkę, czy cokolwiek, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 A w ASO pytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 mnie tez by sie przydał taki schemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Tak jak obiecałem, wrzucam ten schemacik. Może nie najlepsza jakość, ale myśle, że jest w miare czytelnie. Zapraszam na serial pt. "Wszystko o ABS w K11", produced by WKŁ: :wink: Odcinek 1 Odcinek 2 Odcinek 3 Odcinek 4 Odcinek 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yetik Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dzięki Ci dobry człowieku. muszę się wreszcie przymierzyć do tego cholerstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja tez,a nie wiecie jak diagnozuje sie układ ABS czy ma on jakies osobne wejscie do urzadzenia diagnostycznego,czy moze jest to ta sama wtyczka którą diagnozuje sie silnik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.