Tomyddc Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam wszystkich. Mam nissana sunny SR20DE w wersji 5d (rok 1994) i mam pytanie. Czy powinien mieć przedni zderzak taki jak w 3d GTi ? Bo nakładki na błotniki i spoiler na klapie ma a wiem od poprzedniego właściciela że był uderzony w przód i miał zmieniany zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 czyli powinien mieć taki zderzak? Pytam bo nie widziałem zdjęcia GTi w 5d Hatchback. :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dzięki. Jak zdobęde trochę kasy to sobie takiego poszukam bo podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 specjalnie dla ciebie zdjecie n14 gti w budzie 5d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dzięki! A masz więcej fotek? Bo ja mam troche wybrakowanego i chciałbym zrobić go tak jak trzeba. Prosiłbym fotki na maila jeśli możesz: poczta@tomyddc.pilicka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 niestety to jedyne zdjecie sunnego gti w 5d jakie znalazlem na dysku dobrze by bylo gdybys ty swojemu sesje mala zrobil i pochwalil sie na forum wtedy obadamy czego mu brakuje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Oto fotki mojego nissana. tomyddc.w.interia.pl Jeszcze nie przerejestrowany i na podkładkach pod rejestracje są pozostałości po poprzednim właścicielu. Trochę o samochodzie. Rocznik 94, Skurzana tapicerka, klimatyzacja, wspomaganie, abs, wszystkie szyby elektrycznie otwierane, lusterka ustawiane elektrycznie. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 U mnie wyglada tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 To masz zderzak seryjny. Ale fajnie to wygląda. No i czarny. Ja swojego będę malował w sierpniu :grin: Mam prośbę. mógłbyś w wolnej chwili zmierzyć szerokość i wysokość tych owalnych halogenów? Bardzo byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 To masz zderzak seryjny. Ale fajnie to wygląda. No i czarny. Ja swojego będę malował w sierpniu :grin: Mam prośbę.mógłbyś w wolnej chwili zmierzyć szerokość i wysokość tych owalnych halogenów? Bardzo byłbym wdzięczny. Hej, Tak. Wszystko jest oryginalne -- nie kombinowane. Zderzak z przodu nie jest lakierowany. Nie ma problemu, teraz mnie jednak nie ma w Polsce -- bede mial mozliwosc pomierze i wysle szczegoly pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi