Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Heat Seat? P10 '91

Gość Wiedziu

Rekomendowane odpowiedzi

wymienialem sobie dzis bezpiecznik od zapalniczki i zobaczylem ze jest tam tez bezpiecznik ktory nazywa sie "heat seat".Zakladajac ze znam angielski ,rozumiem ze sa to podgrzewane siedzenia? Tylko gdzie to sie włącza i jak to sprawdzić? Chyba ze jest to jakis techniczny angielski i "heat seat" oznacza tu co innego

P10 '91 GT

wymienialem sobie dzis bezpiecznik od zapalniczki i zobaczylem ze jest tam tez bezpiecznik ktory nazywa sie "heat seat".Zakladajac ze znam angielski ,rozumiem ze sa to podgrzewane siedzenia? Tylko gdzie to sie włącza i jak to sprawdzić? Chyba ze jest to jakis techniczny angielski i "heat seat" oznacza tu co innego

P10 '91 GT

ja mam włacznik na konsoli zmiany biegów od przodu tam gdzie wysówa sie popielniczka

Gość aro_prezes

jeszcze nie spotkałem sie,zeby w GT były podgrzewane siedzenia,ale moze sie myle.

jezeli są to włączniki powinny byc przy lewatku zmiany biegów pinizej zapalniczki jak to napisal delorian wyżej. jezeli masz dwie gładkie prostokątne zaślepki to podgrzewania nie masz. a bezpiecznik to sobie moze byc, japonczyki maja zazwyczaj poprowadzona instalace do wyposarzenia dodatkowego nawet jesli go niema. poszperaj pod siedzeniami to zobaczysz,ze przewody do podgrzewania sa poprowadzone,nawet jeśli takiego niemasz

a mozesz mi kolego powiedziec jak jest oznaczony ten włącznik ?

na klawiszu jest fotelik z 3 paskami na siedzisku. klawisz działa w 2 pozycjach: do przodu mocniejsze grzanie, do tylu słabsze grzanie. gdy klawisz wcisniety w pozycji to pali sie pomarańczowa kontrolka obok klawisza

Gość aro_prezes

Ciekawe ile taki patent podgrzewanych siedzen kosztuje

z tego co patrzylem na allegro są maty grzewcze za nieduze pieniądze, bo o oryginale to mi sie nawet nie chce myśleć;). Tyle ze przy tych matach z Allegro to troche zabawy z podłącznieb m bylo...

Pewnie mozna całe siedzenia podgrzewane gdzies dopaść,a ale to juz zapewne nie takie od GT - wole sportowe siedzenia niz podgrzewanie :D

ale to juz zapewne nie takie od GT - wole sportowe siedzenia niz podgrzewanie :D
fakt ,jechalem do Mysłowic w dlugi weekend ,przejechalem w te i wewte 1200km i zero odczucia bolacej d*py czy cos ,a rok temu jechalem Merawka E210 i mnie po 300 d*pa bolała. No i dobrze trzymaja. Tak czy siak dzieki za pomoc :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...