Gość yarema Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Witajcie, czy wyciagał ktoś z Was tylne szybki ze słonka? Ciekaw jestem jak są mocowane, od przodu auta patrząc? Bo od tyłu, wiadomo na śrubę w odciągaczu. Czy jest tam jakiś zawias czy inny patent Japońce wymyslili :?: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik86st Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 domyślam się że chodzi o wersję 3d. Też jestem ciekaw a nawet wydaje mi się że trzebaby ściągnąć (jeśli się da) plastikową czarną osłonkę ze słupka i się może coś wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 prosta sprawa, odkrecasz górne mocowanie do pasów, ściagasz ten plastikowy słupek i masz tam dwie nakrętki do odkrecenia szyb :wink: powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yarema Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 oczywiście chodziło mi o wersję 3d /świata poza nia nie widzę / dzięki, faktycznie proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.