Gość rumun Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 to przestaje szukać ,tylko klimę dobiję i spr .szczelność ale jak ktoś ma jeszcze pomysły to czekam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomAlmer Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Mam Almerkę z 95 r. z klimą i nic takiego jak opisujesz się u mnie nie dzieje. Nawet przy dużych temperaturach i korkach w miescie. Moim zdaniem masz za luźny pasek na klimie i jeszcze na dodatek zamuloną chłodnicę. Coś musi być nie tak bo nie ma cudów!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sadzio Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Chłodnicę płukałem i wymieniałem płyn chłodzący jakieś 25000km temu,pasek od klimy też mam nowy i sprawdzałem naciąg,ale i tak bedę jechał do warsztatu żeby sprawdzić poziom chłodziwa w klimie,może jest małe ciśnienie i tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi