Gość web Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam, posiadam nissana primerę p11 model po 99r, i mam dylemat, ponieważ potrzbuję lusterka i jedyne co widzę w ogłoszeniach to lusterka do starszego modelu p11, oczywiście dzwoniąc do przedawcy, dowiaduję się, że lusterka są takie same w obu modelach, czy to prawda ? Dopiero co zacząłem szukam informacji na necie na temat p11, napewno sa fajne i profesjonalne strony, jeśli ktoś cierpi na nadmiar informacji to proszę o linki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Do P11-ek lusterka wyglądają tak samo, różnić się mogą jak bedą od P11.144. Zobacz tu: http://www.nissanklub.pl/samochody.php?pid=11 (na zdjęciu jest już P11.144 a artykuły piszą o P11) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość web Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 czyli ja posiadam wersję p11.144, i lusterka od wersji p11 nie pasują do wersji p11.144 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 przecież tu chodzi też o miesiąc. Do około półrocza produkowano p11-120 a potem p11.144. Masz taki przód jak w mojej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość web Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 dokładnie taki sam i nawet kolor ten sam czyli mam p11.144 ? nie wiesz jak to jest z lusterkami ? czy pasują z p11 ? a może też wiesz gdzie można załatwić tanio i solidnie lusterko do nowego modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 niby p11-144 4to p11 po modernizacji, ale sporo różnych detalki jest innych niż w p11 i w p11-120. Z tego co wiem to lusterka różnią się nawet w obrębie "pe jedenastek", a tym bardziej inne będa dla p11-144. Spróbuj zapytać w jc auto (oddziały w całym kraju, znajdziesz w necie) oraz pod numerem: 052 3425325 Jaki masz silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wk112 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam,posiadam nissana primerę p11 model po 99r, i mam dylemat, ponieważ potrzbuję lusterka i jedyne co widzę w ogłoszeniach to lusterka do starszego modelu p11, oczywiście dzwoniąc do przedawcy, dowiaduję się, że lusterka są takie same w obu modelach, czy to prawda ? Dopiero co zacząłem szukam informacji na necie na temat p11, napewno sa fajne i profesjonalne strony, jeśli ktoś cierpi na nadmiar informacji to proszę o linki, Witaj! lusterka pasuja nawzajemnie do siebie ale, sa dwie zasadnicze roznice: w p11.120 jest inne gniazdko i wtryczka do lusterka niz w p11.144 oraz otwory w lusterkach z p11.144 maja nieznacznie krotszy gwint - i srub z p11.120 nie da sie do konca wkrecic bez przegwintowania (albo krotsza sruba) na wtyczke mozna zaradzic w prosty sposob, dysponujac stara - przelutowac!! przy uzywanych lusterkach elektrycznych - wskazane jest sprawdzic dzialanie silniczkow i czy element sterujacy nie jest czasem wyrwany ze srodkowego trzpienia pozdrawiam WK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.