leonki39 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 czy w P10 GT był montowany filtr przeciwpyłkowy klimatyzacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Chyba zawsze jak masz klimatyzację to masz filtr przeciwpyłkowy (kabinowy)? Czy się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość umas Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Kolego pawel_s mylisz się nie wszystkie samochody z klimatyzacją mają filtr przeciwpyłkowy. Moja primera SRi nie ma. Co do GT to niewiem, ale P11 mają już chyba wszystkie montowane. Jak się mylę to mnie poprawcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekPrimera Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 qrde moja P11 ma ale P10 chyba tez miala [ Dodano: Pią 23 Cze, 2006 23:30 ] nie jestem na 100% pewien, ale chybia mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 W carismie tej przed liftem nie wszystkie maja filtr kabinowy nawet jak maja klime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro_prezes Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 P10 GT niema filtra przeciwpyłkowego. Chyba zadna P10 nie miala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukes Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 witam. to mój pierwszy raz. moja P10 1,6 sri z klimą też nie ma filtru przeciwpyłkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.