Gość grzesrock Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam..... mam pytanie czy przy spalaniu LPG duzo powstaje CO2 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zakłada się, że najwłaściwsza zawartość CO2 w spalinach dla pojazdów z układem wtryskowym, katalizatorem i sondą lambda to: 14,5 - 16,0 (% vol) Ja na ostatniej analizie miałem: 14,48 % - Bieg jałowy 14,88 % - przy 3000 obr/min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 moje pytanie wiaze sie z tad ze chca wprowadzic podatek od zawartosci co2 wiec wolalem sie dowiedziec jak wyglada to przy LPG nigdy nikt mi tego niebadal anwet na przegladach rejestracyjnych.... a katalizatora juz dawno niemam no jeszcze sie ostala sonda..... dzikei za odpowiedz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 nie zwiększa się, a jeśli już to nieznacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.