Gość Gołąb Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 a jak za mocno rozgrzejesz i ten plasitk zxrobi sie za luzny do tych srubek to bedzie problem... moze zakombinuj jakis lebszy srubak zeby lepiej pasowal do srubek i moze dadza sie odkrecic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba7207 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Witam, wczoraj wymieniłem filtr kabinowy. Zasyfiony był strasznie (a w zeszłym roku był wymieniany). Kupiłem go w NORAUTO (koszt 64,5zł). W dniu dzisiejszym byłem na czyszczeniu (odgrzybianie i przeczyszczenie) oraz naładowaniu klimy. Różnica kolosalna. Prawde mówiąc raz na jakiś czas warto naładować klime (nie mówiąc o usunięciu pieczarek :-)). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (nie mówiąc o usunięciu pieczarek :-)). hehe rozwalilo mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi