Gość Wiedziu Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 jak już pisałem wcześniej o ewentualnych podgrzewanych fotelach ,a raczej bezpieczniku do nich ,ktoś napisał że jest tylko bezpiecznik ,a reszta auta jest przygotowana "pod" podgrzewane fotele. Czy tak samo jest z klimatyzacją? Czy jesli znajdę kogoś kto ma do sprzedania klimę z GT ,to moje auto jest przygotowane na przyjęcie takiej klimy? mam zaślepkę ,w miejscu gdzie w innych GT jest napis A/C ,ale i tak wolę się upewnić. I czy ktoś może mi podać szacunkowy koszt ile takie coś stoi? Ponieważ może uda mi się skołować ,to chciałbym wiedzieć ile płacic ,żeby nie przepłacić. A może pasuje klima z innej P10 na przykład SLX? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Mam P10 i też myślałem nad klimą kilka dni temu znalazłem na allegro do P10 (z tego co pamiętam kosztowała około 400 zł ) to był kpl. nawet z całym panelem sterującym do kabiny. Fajowy temat poruszyłeś chętnie poczytam jak sie rozwinie. Mnie jeszcze interesuje jak by to było z klimatronikiem od innego auta bo moge wyrwać kpl. od forda za 500 zł, ciekawe bo mocowania można przerobić to samo z kółkiem pasowym może ktoś kto zna temat sie wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja w mazdzie kiedyś to nawet włącznik od klimy miałem tak żeby nic w srodku ni rzeba byłu grzebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 pojade we wtorek do aso ,moze oni zagłębią się w temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Daj cynka jak sie czegoś dowiesz :mrgreen: [ Dodano: Nie 02 Lip, 2006 22:26 ] Jakieś nowe wieści, czy temat już umarł :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.