Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Klima w P10 GT

Gość Wiedziu

Rekomendowane odpowiedzi

jak już pisałem wcześniej o ewentualnych podgrzewanych fotelach ,a raczej bezpieczniku do nich ,ktoś napisał że jest tylko bezpiecznik ,a reszta auta jest przygotowana "pod" podgrzewane fotele. Czy tak samo jest z klimatyzacją? Czy jesli znajdę kogoś kto ma do sprzedania klimę z GT ,to moje auto jest przygotowane na przyjęcie takiej klimy? mam zaślepkę ,w miejscu gdzie w innych GT jest napis A/C ,ale i tak wolę się upewnić. I czy ktoś może mi podać szacunkowy koszt ile takie coś stoi? Ponieważ może uda mi się skołować ,to chciałbym wiedzieć ile płacic ,żeby nie przepłacić.

A może pasuje klima z innej P10 na przykład SLX?

Z góry dzięki za odpowiedź

Gość tomek.z.25

Mam P10 i też myślałem nad klimą kilka dni temu znalazłem na allegro do P10 (z tego co pamiętam kosztowała około 400 zł ) to był kpl. nawet z całym panelem sterującym do kabiny.

Fajowy temat poruszyłeś chętnie poczytam jak sie rozwinie.

Mnie jeszcze interesuje jak by to było z klimatronikiem od innego auta bo moge wyrwać kpl. od forda za 500 zł, ciekawe bo mocowania można przerobić to samo z kółkiem pasowym może ktoś kto zna temat sie wypowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...