Gość nindza Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Mam taki problem jak wciskam gaz na wolnych obrotach to mi gałka skrzyni biegów sie zapda czy moze to byc podyktowane poduszka ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraW10 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Mam taki problem jak wciskam gaz na wolnych obrotach to mi gałka skrzyni biegów sie zapda czy moze to byc podyktowane poduszka ???? i to nawet dwiema - tymi na belce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindza Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 no to czas wymienić , dzikki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skYwriter Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Pozwolę sobie odświeżyć posta - problem mam podobny, lecz u mnie skrzynia nie zapada się, lecz w momencie dodania gazu gałka przesuwa się lekko do tyłu i zaraz a w czasie zwalniania czuje jej delikatne ruchy przód/tył. Zauważyłem też, że biegi wchodzą trochę gorzej. Poszperałem trochę w archiwum, pora na sprawdzenie poduszek? Na którą zwrócić uwagę oraz czy w P10 1.6 jest także 4 poduszki (pod chłodnicą, od strony rozrządu, pod skrzynią z prawej strony a czwarta?) Pozdrawiam Za wszelkie uwagi z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 skYwriter, tu jest podobny wątek, wyglada na to, że to normalna rzecz: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...;highlight=cofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 W silnikach typu GA są cztery poduszki. pod chłodnicą, od strony rozrządu, pod skrzynią z prawej strony i jeszcze z tyłu silnika na belce POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skYwriter Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dzięki za linka, ale już to widziałem. W moim przypadku na 100% jeszcze pół roku temu to zjawisko nie występowało, dlatego tym się zainteresowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.