zbyszekN15 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Wreszcie, to duża ulga jeździć bez tego dziwnego buczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Czy wolno zapytać jak duży przebieg wytrzymało to sprzęgło w Twojej Almie? Zastanawia mnie ile tak przeważnie kilometrów wytrzymuje sprzęgło ? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 W moim przypadku było to 142 kkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Przy 142 tysiaczkach sprzeglo to albo niedorajda, albo ktos z przyczepka sporo jezdzil :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 autem jeździła kobieta i miał rację! to wszystko tlumaczy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Wydaje mi się że sprzęgło powinno więcej wytrzymać nawet kobieta nie powinna tak szybko go zatyrać ale kobiety są zdolne.... i nawet NISSANowi dadzą radę PS. Nie chciałem urazić żadnej kobiety a szczególnie żadnej NISSANmaniaczki wielkie POZDRO dla Nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jak ktoś pali permanentnie gumy - to i za 100 kkm zrypie sprzęgło i nie tylko. Tutaj widać jazda z lewą giczą na sprzęgle cały czas dała się we znaki.... Wiem - bo moja stara tak robi i za cholerę .... ... a nie bede nawet gadał.... Pozdrawiam Nissanmanki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.