Gość albercik Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 http://www.cefiro.ru/links/download.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Więcej INFO bo chciałbym wiedzieć co ssam z netu a szcególnie ze stron naszych wsodnich sąsiadów. Nie chce mi się znów WINDY instalować na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albercik Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jest to -EPC Nissan Fast System- dla wszystkich Nissanów. Dla 100NX trzeba zassać EL1 i EL2 (dla Nissanów które wyszły na Europe) Oprócz tego trzeba ściągnąć A1, gdyż jest tam instalka. Po zainstalowaniu programu z A1, uruchamiamy programik Nfset.exe z dysku w którym znajduje się katalog NISSAN, informujący program, gdzie znajdują się katalogi el1 i el2 (te które ściągnęliśmy. Uruchamiamy główny program, wpisujemy VIN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Thx teraz czaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Okey a do czego sluzy ten program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ja niestety nic nie moge ściągnąć i napisało mi "zabroniono dostępu logowania". W czym tkwi problem :?: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albercik Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Nissan Fast System to inaczej EPC- Nissan (to tak jak ETK dla innych samochodów). Dziś tzn. 28-czerwca o godz. 19:40, sprwadzałem sciąganie plików i umnie nie wyskakują żadne komunikaty, wszystko idzie bez problemu (sprawdzałem to pod Liniksem, nie wiem jak pod Windowsem, ale to chyba nie rzecz w systemie operacyjnym). [ Dodano: Sro 28 Cze, 2006 ] Tak to wygląda. http://cgi.ebay.pl/NISSAN-EPC-2005-ZOBACZ-...3QQcmdZViewItem A do czego służy, to widać po obrazkach. [ Dodano: Sro 28 Cze, 2006 ] Oczywiście dla posiadaczy 100NX, nalezy zrobić tak jak napisałem kilka postów wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.