Gość n15_krk Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 moze mi ktos podac numer zaslepki na hak holowniczy z przedniego zderzaka od almery N15 S/SR/GTI po face liftingu (98-00), bede bardzo wdzieczny, bo te lajzy z serwisu nissana nawet nie wiedza co sprzedaja!! :evil: powiedzieli ze maja 20 roznych numerow zderzak wyglada tak: z gory dzieki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witam Mam w swojej N15 przedni zderzak od wersji GTI po lifcie. Numer zaslepki na mocowanie holowania to: 622A0 2N201 ps. Te zera, to moze tez byc literka "O"ale mi to wyglada na zero Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 dzieki wielkie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.