Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

pompa paliwa w n16

Gość vqsoft1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak u mnie jęczała pompka to skończyło się niestety wymianą pompki. Ktoś tu na forum ostatnio miał problem z wyjącą pompką ale nie wiem czym się skończyło , pozdro.

Witam, jak u mnie jęczała pompka to skończyło się niestety wymianą pompki. Ktoś tu na forum ostatnio miał problem z wyjącą pompką ale nie wiem czym się skończyło , pozdro.

robiles to w aso na gwarancji ?

czy z tej naprawy powstanie jakis manual?? bo jakby czyszczenie pomoglo to tez byłbym skłonny to zabawy w czyszczenie... moja almerka juz umiera od 2000 do 3500 obrotów... :(

dobrze ze jeszcz LPG jest...

czy z tej naprawy powstanie jakis manual?? bo jakby czyszczenie pomoglo to tez byłbym skłonny to zabawy w czyszczenie... moja almerka juz umiera od 2000 do 3500 obrotów... :(

dobrze ze jeszcz LPG jest...

wiesz kiedys czyscilem niby nierozbieralna pompe fiata :)

moze i zrobie zdjecia. jak bede mial pomocnika bo z lapami ubabranymi w benzynie nie latwo cokolwiek zrobic :)

wiesz kiedys czyscilem niby nierozbieralna pompe fiata :)

moze i zrobie zdjecia. jak bede mial pomocnika bo z lapami ubabranymi w benzynie nie latwo cokolwiek zrobic :)

no to niezle ;) no ale nawet jak nie bedzie zdjęc to moze jakas pomoc pisemna bedzie ;) ogolne uwagi i sugestie. tak czy inaczej powodzenia ic zekam (pewnie nie tylko ja) na efekty...

bo u mnie jak tak dalej bedzie to bede odpalal z LPG albo wymiana pompy... ;/

pozdrawiam

trcohe pogrzebalem w necie z tego co wiem to pompy z allegro sa nie warte zachodu. lepiej poszukac czegos z Boscha Walbro lub denso.

Przegladajac FASTA nissana nie moge odpalic karty z sama pompa! wywala ze nie ma rysunku!

moze ktos ma Fasta i moglby to sprawdzic secnr 186 *tak mi sie zdaje*

moze ktos ma dostep do katalogow z pompami i moglby jakies ceny podac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...