Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Pika,nie pika....;-)

Gość almerka N16

Rekomendowane odpowiedzi

Gość almerka N16

słuchajcie kochani...mam problem z alarmem...wsumie mały problem ale zawsze jakiś ;)

od jakiegoś czasu gdy otwieram lub zamykam autko alarm raz daje sygnał dzwiękowy a raz nie...szczerze,nie wiem co może być tego przyczyną...bo otwieram i zamykam zawsze tym dużym przyciskiem (I).

kiedys tez sie dziwiłem ze umie sie czasami cos tam kiełbasi.

Przypadkiem spytałem elektryka do czego jest u mne ten drugi mały przycisk (myslałem ze do centralnego, ale centralny otiwera sie tez duzym). Elektryk stwierdziłze to jest własnie do ustawienie dzwięków alarmu. zdzwiło mnie to ale w sumie zaprezentowął mi to działało :]

Witam być może u Ciebie coś sie dzieje niedobrego ale ten alarm ma taką opcje z piknięciem albo bez. Żeby włączyć lub wyłączyć alarm bez pik... należy nacisnąć najpierw mały (II) potem duży (I) , żeby było pik... to używamy tylko dużego (I). Ta opcja bez pik... jest po to by nie budzić sąsiadów ewentualnie żony :wink: gdy pózno wracamy :oops: . Pozdrawiam :)

to pewnie Twoja syrenka alarmowa odmawia posluszenstwa.

Koszt nowej okolo 40 PLN plus koszt zainstalowania.

Sławek

No dokładnie. Też miałem kiedyś dokładnie taki sam problem, zgłosiłem w serwisie i mi ''profilaktycznie'' wymienili syrene :wink: Problem znikł.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...