Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

DWA PYTANIA.

Gość Bodek1968

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bodek1968

Witam.

Dopiero dziś zauważyłem,że mam różne rozmiary opon-z przodu i z tyłu.Jaki powinien być fabryczny rozmiar (chodzi mi głównie o przód żeby licznik nie przekłamywał)

I druga sprawa.

Czy wymiana łożyska przedniej piasty w Sunny N13/89 r jest mozliwa we własnym zakresie czy potrzeba do tego jakiegoś specjalnego ściągacza?Z tyłu to nie ma problemu bo już wymieniałem,ale przodu nie miałem okazji.

Pozdrawiam

Gość Bodek1968

Dzięki Bonzo.Szkoda,że już na złomie-jak nie chuczały to jeszcze parę tysięcy bym zrobił.:(

Coś mam pecha z tym moim autkiem, a wszystko przez jednego debila pod Bydgoszczą,który zepchnął mnie na wysepkę a dwóch innych do rowu.Poszło łożysko i miska.A dopiero co kupiłem auto.

Gość Bodek1968

Nie wiem jak mi ten zdziwiony gostek wyszedł,coś kliknąłem ..:)

[ Dodano: Wto 27 Cze, 2006 23:17 ]

Jeszcze coś sobie przypomniałem.

Czy hak od wersji 5d będzie pasował do 3d?Mam okazję kupić używany,tylko nie wiem czy nie ma jakiejś różnicy w mocowaniu.

Czy hak od wersji 5d będzie pasował do 3d?Mam okazję kupić używany,tylko nie wiem czy nie ma jakiejś różnicy w mocowaniu.

niema żadnej różnicy, jak pasował od 3d do 5d to musi i odwrotnie :grin:

Gość Bodek1968

Żeby nie zakładać nowego wątku zapytam o jeszcze jedno.

Czy miska olejowa z silnika Sunny 1.6/N13/89 r będzie pasowała do 1.3 z tego samego typu i rocznika,czy to całkiem inna bajka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...