Gość pitermi Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam w moim suniaku n 13 od strony pasazera postrzepiła a nastepnie wogule sie porwała lina w mechanizmie opuszczania szyby, Moze ktos juz wymienial linke w tym mechanizmie. własnie sie zastanawiam czy to naprawiac czy kupic uzywany mechanim z jakiegos rozbitego, a moze zamontowac elektrycznie opuszczane szyby tylko ze watpie czy dostane od suniaka. Czy monotał juz moze ktos mechanizm od jakiegos innego auta mozna kupic juz po 70 zl widzialem do renówki 19 elektyczny mechanizm tylko ciekaw jestem jak to da sie zamontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam! W serwisie aukcyjnym widziałem uniwersalny zestaw do elektrycznego sterowania dwoma szybami za coś kole 270zyli... nie wiem, co to warte jest, ale możesz się temu przyjrzeć. Z innej beczki- może wystarczy wymienić samą linkę i będzie git! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 mam taki podnośnik na sprzedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 jak cos to daj znac na gg to podesle Ci foty na meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b3ck Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ma ktos jescze taki jeden mechanizm od kierowcy i/lub pasazera?? kurde linka mi sie zerwala i w takie dni to nie za ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ale szukasz elektrycznego czy mechanicznego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b3ck Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 mechanicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Lewy chyba mam ale Bonzo ma napewno - wiec wal do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JUSZA RAFAL Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ja mam taki mechanizm z linką przedni prawy i tylni prawy, wymienilem u siebie na elektryczne. Niestety dostalem tylko na prawa strone. NISSAN SUNNY N13 1.4 12V '90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 NISSAN SUNNY N13 1.4 12V '90 A coz to za agregat? 1.4 12V? Czyby byly motory GA14i? Nie spotkalem takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi