Gość Peterka Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam, Jestem tu nowy jako, że od niedawna obok włoszczyzny w postaci Punto mam w posiadaniu także Almerkę N16. Czy tarcze hamulcowe (przód i tył) są takie same w wersjach z ABS i bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka2003 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 przod tarcze sa wentylowane tył nie a czy z abs sa takie same jak bez nie wiem moja ma abs i chyba n16 raczej juz maja to cudo wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Peterka napisał: Witam,Jestem tu nowy jako, że od niedawna obok włoszczyzny w postaci Punto mam w posiadaniu także Almerkę N16. Czy tarcze hamulcowe (przód i tył) są takie same w wersjach z ABS i bez? Wg katalogow czesci, tarcze sa rozne. Popatrz sobie na taki przykladowy katalog: http://sklep.intercars.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Peterka napisał: Witam,Jestem tu nowy jako, że od niedawna obok włoszczyzny w postaci Punto mam w posiadaniu także Almerkę N16. Czy tarcze hamulcowe (przód i tył) są takie same w wersjach z ABS i bez? Napewno inne! Musisz pytać o takie tarcze jakie masz autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.