Gość tobex Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Czesc, Wlasnie wymieniam przednie zawieszenie w maxi - amorki, wahacze i takie tam. Poszly mi oslony amortyzatora wraz z odbojami - macie moze pomysl gdzie moge tanio cos takiego dostac - cena w aso zbliza sie do ok 400zl za 2 sztuki..... Numer fabryczny czesci to: 54050-31U02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 tu jest link do sklepu. http://replacement.autopartswarehouse.com/...model=I30-T-001 zobacz czy jest to czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 http://www.kcmaximas.org/tech/suspension/index.html $14.25/sztuke. Teraz tylko musisz zagadac z kims kto ci to wysle do kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Powiem tak kumpel kiedys zmienial w swojej i wiem ze zalozyl od jakiegos innego auta. Poszedl tam gdzie kupowal amory, ze starymi gumami i mu cos dopasowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dwa dni temu tez szukalem odbojow i oslon do amorkow bo wymienialem komplet. Najlepiej podjechac do kogos od amorkow, warsztatu. Ja w sklepie jak pojechalem to musialem czekac min. jeden dzien a koszt byl za przod 40 PLN za sztuke. W warsztacie mieli od reki i za komplet przod, tyl czyli 4 oslony i odboje zaplacilem stowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gruzin87 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam, ktos juz wie od jakiego auta mozna dobrac te oslony z odbojami na maxi qx a32 na przod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ja mam zakładane od jakiegoś Opla, ale to wie mój mechanik od wymiany amorków. Koszt był niewielki. Pisałem o tym na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gruzin87 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A moglbys dokladniej sie dowiedziec od jakiego opla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja jestem na etapie szukania amortyzatorów tylnich do maxi i firma ktora sprzedaje amorki kayaby zaproponowala mi odlone i odboj za 40zl kolo wiec polecam sie popytac na allegro firm handlujacych tymi czesciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Z tego co pamiętam to Omega, ale mogę się mylić. Spróbuję przedzwonić i się dokładnie dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jutro wymieniam amortyzatory, więc czekam z niecierpliwością na wyniki twojego śledztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Wiem, że pasują osłony na przód marki KAMOKA, koszt około 21 zł za sztukę. Kupiłem je w sklepie zwyczajnym motoryzacyjnym. Weź na wzór tylko jak masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Wiem, że pasują osłony na przód marki KAMOKA, koszt około 21 zł za sztukę. Kupiłem je w sklepie zwyczajnym motoryzacyjnym. Weź na wzór tylko jak masz. Witam. potrzebuje zakupic oslony z odbojami do A32 98 3.0... moze ktos doradzi co kupic by pasowalo... bo cena z serwisu poraza... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam. potrzebuje zakupic oslony z odbojami do A32 98 3.0... moze ktos doradzi co kupic by pasowalo... bo cena z serwisu poraza... pozdrawiam... Mogę Ci wziąć ze sklepu i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Pasują chyba od Vectry lub Omegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Byłem i są 3 sztuki (w razie co to zamówią), osłona amora przednia z odbojem (cześć łączna) kosztuje 22 zł. - chce ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość killer Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam, co sadzicie o amorach sachs? czy ma ktos moze takie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Słyszałem, że dobre. Sam uzywam Kayab i też nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Koledzy ! Tak wyglądają gumowe osłony przednich amortyzatorów do A32. Pasują do wersji B czyli Maxima USA oraz do QX'a czyli wersji europejskiej. Jeżeli potrzebne to śmiało zapraszam, nie krępować się. Koszt 21 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi