Gość świeży Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Witam wszystkich Samochód rano odpalił przejechał 2km. Potem żona poszła do sklepu, wróciła chciała zapalić i nic. Rozrusznik dygał, aku też. No to co? A może jakaś wilgoć się gdzieś dostała? W nocy dość mocno padało. Gdzie to sprawdzić? Co sprawdzić? jak osuszyć? Pomóżcie proszę Pozdrawiam Arek nareks20@op.pl :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komz Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Powody mogą być naprawdę różne. Moja stara zagazowana P10 odmówiła mi kiedyś posłuszeństwa w podobnej sytuacji bo obluzował się kabelek od masy z instalacji gazowej. Przkręciłem i pojechałem dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świeży Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 w końcu sam zapalił po godzinie postoju :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość delorian Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 miałem podobny przypadek, ale w renault twingo. tez tak zaczynał i skończyło sie na wymianie kabli , kopułki i diodzie na alternatorze..... lepiej jedz do elektryka, póki koszta małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 sprawdz czy klemy sa niezasniedziale i czy masa kontaktuje u mnie czasem tez nie chce odpalic bo mam klemy juz torche zjechane :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świeży Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 już dobrze samochód sam odpalił po godzinie jak odpoczął pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 już dobrze samochód sam odpalił po godzinie jak odpoczął pzdr no ale wedlug mnei to nie jest wporzadku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.