Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Do posiadaczy K10 SuperS

soul
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, topic skierowany do posiadaczy SuperS :)

sprawiłem sobie do mojej micry taka pólke montowaną w nogach pasazera pod deska rozdzielcza od micry k10 superS.... tylko ze mam problem poniewaz nie wiem jak ja zamontowac :) wiem ze jedna sruba jest po lewej, druga jakos po prawej... ale do czego przeczepic tą srube na srodku z tylu?

Pozdrawiam :)

z tyłu jest taka blaszka i to sie najpierw wsuwa do tego zaczepu a potem przykręca po bokach z przodu. jak nie masz tych blaszek to musisz sam coś wymyślić albo dokupić :wink:

no wlasnie o to chodzi ze nie kazda :) ja mam HitS i nie bylo :/ i nie wiem jak wykombinowac zeby ja zamontowac bez tych blaszek :/

Z tego co wiem to Hit byla chyba najubozsza wersja micry... nie miala list bocznych i chyba nawet kolpakow do niej nie dawali... a jesli chodzi o poleczke... nic Ci przeciez nie poradzimy jak nie masz tej blaszki... jak masz otwory na sruby to przykrec samymi srubami i zobacz jak sie trzyma... albo polec na jakis szrot i sobie tez i ta blaszke zdemontuj... albo ja jakos dorob... kombinuj ;)

a tak ogolnie rzecz biorac, to jesli wozisz czesto pasazera jakiegos to poleczka ta moze czasami denerwowac... robi sie mniej miejsca na nogi... sam kiedys nawet myslalem o tym zeby ja wykrecic...

nie Hit tylko HitS :) to taki mix :) zeby nie bylo ze mam słabego micrusa :) ma wiecej wyposazenia niz wersja L :) (powiedzialbym ze prawie to samo co LX i ma czarna tapicere :D) , ma listwy i kołpaki ;p nawet fabrycznie biale zegary :P co do polki skoro mowisz tak ze jest problem z tym miejscem no to dam sobie spokój :)

z tego wynika że ja też mam jakąś wybrakowaną wersje bo nie mam listew na bokach :D a co do półeczki to jakoś nigdy nie narzekałem że tak jest i nikomu nie przeszkadza chociaż za duż tam i tak nie położysz. co do tych blach to jest z tyłu taka w kształcie litery " L" szeroka na ok 3cm wiec nie problem chyba dorobić i potem jakimiś małymi wkrętami poskręcać :wink:

dzieki, wpadles na dobry pomysl z podaniem jak to dokladnei wyglada, spróbuje dorobic :)

Gość dragguns

Witam jestem posiadaczem micry o najdłuższym rozszerzeniu ledwo sie na klapie mieści hi :) Nissan Micra Topic 1.2 super s . Pojawia się problem nie wiem o jakiej półeczce rozmawiacie ktoś mógłby mi podesłać fotke albo link . Moja mama ma jakąś uboższą wersję ale też półeczki niema. Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...